Koleginice Dragana Mirković i Ksenija Pajčin
Scandal

18 Avgusta, 2021 13:04

Dragana Mirković PRIZNALA: „Stvarno ne znam zašto je Ceca to uradila, mora da je bila nešto NERVOZNA!”

Dragana Mirković sprema spektakl u Kragujevcu, a mediji su uvek oko nje. Tako je odgovarala na puno pitanja, a osvrnula se i na odnos sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Dragana Mirković priznala sve o odnosu sa Cecom

Dragana se, između ostalog i prisetila i čuvene rečenice koja je svojevremeno kružila društvenim mrežama „Da li se poznajemo ili se ne poznajemo?”

U kakvim smo odnosima? Ja stvarno ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom, ne plašim se ni jednog pitanja i ničega, to je da ja nikada ni jednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Znači nikada, nažalost ona jeste, nešto poprilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine, ne znam zašto i čime izazvana. To mi je mnogo žao, jer to je bespotrebno bilo, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog – priča Mirkovićeva, pa nastavlja:

Reći dobro veče, ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, želela, slobodno. Ja se dobro osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telehranitelja, ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu… Ja stvarno nemam razloga da se ničega plašim u životu i da se plašim pitanja, tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to… Da li je nju neko nešto slagao, neko nešto rekao? Pojma nemam – rekla je Dragana Mirković za Pink.rs.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ