Dragana Mirković u Beogradu
Svet

December 7, 2023 20:45

By

Svako na svoju stranu: Dragana Mirković na najvažniji put krenula sama a za sledeću godinu ima neobičnu želju

Dragana Mirković u Beogradu zbog priprema za koncerte

Dragana Mirković u Beogradu boravi zbog priprema za koncerte u Areni, pa zato ni ovog puta uz nju nije bio suprug Toni Bijelić koji je u Beču takođe prezauzet svojim biznisom. Pošto im teško padaju česta odvajanja, Dragana Mirković gleda da sve završi u najkraćem roku i vrati se porodici.

Dragana Mirković u Beogradu

ATA images

Dragana Mirković u Beogradu radi punom parom 

Pevačica se na aerodromu pojavila u efektnom markiranom kaputu, a svoju firmiranu Versace tašnu nehajno je spustila na suvozačko sedište. Draganu je sačekao vozač, a pošto je let bio kratak, ona je već istog dana prionula na posao.

Pročitajte Dragana Mirković godinama skrivala da se bavi i slikanjem – Pogledajte njene neverovatne radove (foto)

Prvi koncert 29. decembra je rasprodat, a nije mnogo karata preostalo ni za 30. Dragana svojoj publici priprema pravi spektakl, a pored tih ozbiljnih i napornih priprema, nju su čekale i druge obaveze. Bilo joj je drago i što je na snimanju takmičenja “Rame uz rame sa Draganom” srela Daniela Đokića sa kojim je svojevremeno snimila hit duet “Život moj”.

Dragana Mirković u Beogradu

ATA images

Dragana Mirković u Beogradu srela starog saradnika

Daniel je u to vreme bio što se kaže, smrt za devojke, a nije mu odolela ni Dana, ćerka Bogoljuba Karića, koja se i udala za njega. Brak je pukao posle pet godina, a šuškalo se da je razlog navodno, bila prevara za koju je Dana saznala piše novi SVET.

Pročitajte Dragana Mirković spremila iznenađenje – Biće ovo dan koji će Tonija učiniti najponosnijim

Daniel je u Nemačkoj gde je i rođen, pre par godina imao ulogu u tamošnjoj televizijskoj seriji, a sada mu je bila čast da u žiriju sedi da Draganom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: ATA images