Scandal

January 16, 2021 15:00

By

Dragana Mitar RASKRINKALA Taru i repera!

Iako ni Tara, ni Ša ne priznaju da su ludi jedno za drugim, njihovo ponašanje dokazuje suprotno! Drugim rečima, nema teorije da bilo koga ubede da se među njima nije desila hemija, a u to smo se uverili i mi kada smo pozvali suprugu repera koja nam je potišteno rekla da nema nameru da daje izjave kao prošle sezone kada je muž umalo prevario sa Draganom Mitar kojoj je u rijalitiju ostavljao tajna ljubavna pisma! I za to se Ša vadio kako mu je sve namešteno, ali Dragana samo za SCANDAL! iskreno i bez okolišanja kaže da je za Ša ništa ne čudi!

ŠA PONAVLJA ISTU GREŠKU!

Ma Ša je takav i unutra i napolju! E sad što svi ćute i prave se kao da je on idealan muž, to već ne znam – započinje Dragana za SCANDAL! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Očito je da sada pravi istu grešku sa malom Tarom kao što je sa mnom prošle godine, ona je mlada, vidi se da se sve više prima na njega, a on će posle da se vadi kao sa mnom! Nikad on nije kriv, uvek su drugi krivi i što je najluđe sve mu to prolazi. Ali dobro, videće se kad-tad ko je ko, a njegova žena se muči napolju dok on ganja klinke po rijalitiju. ipak njegov brak i nije tako idealan kao što ga on predstavlja. Sad je i oprezniji, kad je bilo ono sa mnom, nekako se zaleteo, a sada pazi na svaki korak – zaključila je Dragana koja planira zimovanje sa novim verenikom, a što se udaje tiče, ne žuri joj se.

SCANDALU! se u međuvremenu javio i dobar prijatelj Nenada Aleksića, ali on decicirano tvrdi da je Ša samo ljubazan prema Tari, čak i kada smo mu rekli da se redovno domunđavaju u garderoberu i ljubakaju. Doduše, još uvek u obraz, ali očito je da su na korak od pravog poljupca.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL