Star

8 Decembra, 2020 22:00

Dragana Mitar se UDAJE! Iako se još nije RAZVELA, planira VENČANJE!

Nakon burnog braka i još burnije afere sa Edom Fetićem, zadrugarka Dragana Mitar već nekoliko meseci uživa sa biznismenom Đorđem, a kako piše magazin STAR, oni će se venčati sredinom naredne godine!

Nada se razvodu na sledećem ročištu

Iako se još uvek nije zvanično razvela od Siniše Dragutinovića, Dragana uveliko planira život s novim frajerom!
Dragana se nada da će na sledećem ročištu konačno okončati brak sa Sinišom, a u planu ima da na leto pravi veliku svadbu sa Đorđem. Oni su nedavno razgovarali o planovima za budućnost i oboje se slažu da se zavetuju na večnu ljubav. Njoj je jako bitno to što je Đorđe prihvatio njenog sina Jovana kao svoje dete, mnogo se lepo slažu, čak su mu i rođendan proslavili zajedno. Još uvek zvanično ne žive zajedno, ali se ipak ne odvajaju, ili su kod nje u stanu ili kod njega. Nakon novogodišnjih praznika Dragana i Jovan bi trebalo da se presele kod biznismena. Sa druge strane, ona ne odustaje od toga da dobije stan od Siniše, iako neće živeti u njemu, ali želi da ga ostavi sinu, da on ima obezbeđen krov nad glavom”, priča izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Dragana je konačno pronašla sreću pored Đorđa, on joj je poklonio i skupoceni automobil i ispunjava sve njene želje. Jedino se ne slaže sa tim da ona opet uđe u rijaliti, ali ni ona to ne želi. Neće da rizikuje sreću i sav luksuz koji joj Đorđe pruža”, završava  izvor za STAR.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR