Scandal

15 Septembra, 2020 15:57

Dragana uspela da pobedi još jedan SAJBER NAPAD: Folk zvezda povratila FACEBOOK GRUPU!

Četrdeset osam sati je bilo potrebno Dragani Mirković i grupi vrhunskih stručnjaka da pobedi hakere i konačno povrati kontrolu nad svojom zvaničnom facebook stranicom.

Još jedna pobeda u nizu!

Ponovo smo na FB– kratkim saopštenjem oglasila se Dragana koja se se tokom vikenda našla na meti sajber napada kada je anonimna osoba ili grupa preuzela kontrolu od nje, nakon čega je počela borba.

Zvanična FB stranica je danas hakovana. Molim vas da prijavite sve objave koje su se danas pojavile, ali i samu stranicu – napisala je folk kraljica koja je čitav slučaj prijavila policiji ali i angažovala tim vrhunskih stručnjaka za digitalne medije, koji su na kraju i izvojevali pobedu i vratili joj stranicu.

Dragani ovo nije prva neprijatnost ovog tipa jer joj je svojevremeno i zvanični youtube kanal oboren, zbog čega je prošla kroz agoniju, potom se uspešno odbranila od pokušaja preuzimanja instagram profila, da bi ovo bio poslednji incident te vrste, te se postavlja pitanje kome folk zvezda smeta toliko da se redovno nalazi na meti napada.

FOTO: ATA IMAGES