Star

22 Februar, 2021 21:00

Draganina porodica OČAJNA! „Janjuša kockara NEĆEMO PRIMITI u kuću!”

Marko Janjušević Janjuš ne krije koliko je očaran Draganom Burmazović i da bi voleo da sa njom započne vezu, jer smatra da je ona idealna partnerka za njega. A kako ni nova zadrugarka nije imuna na šarm bivšeg košarkaša, njeni roditelji su očajni!

Draganina porodica očajna!

Prema rečima zadrugarkinih komšija iz Loznice, oni ga ni pod tačkom razno neće prihvatiti za zeta!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Burmazovic (@dragana_burmazovic_fan_pagee)

Dragana je jako kulturna devojka i njoj mesto nije u rijalitiju, jer ona ne ume da se svađa na onaj način na koji to tamo rade, i nije pokvarena. Ima tešku životnu priču, ali o tome neće da priča, jer ne želi da bude žrtva. Ušla je da zaradi novac i pomogne sestri koja je bolesna. Vidim da se Janjuš baš zalepio za nju, ali kakvi, pa njeni neće da čuju za njega. Njena mama Milica je rekla da ga neće primiti u kuću. Ona žena nije iz tog sveta, pratila je rijaliti, čula da Janjuš voli kocku, da izlazi i ima po nekoliko žena i smatra da on nije za njenu ćerku. Oni glasaju za Mišela, jer se on pokazao kao kulturan momak. Ono što još plaši Draganinu mamu jeste to što vidi da se Dragani dopada Janjuš, a i on pokušava na sve načine da joj se udvara. Tamo je zatvoren prostor, odsečeni su od sveta, kažu da su pojačane emocije, pa ko zna, možda Dragana i poklekne. Ali bi to baš razočaralo njenu porodicu – priča za Star izvor iz Loznice i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Mada, možda ona uspe da smiri Janjuša, nikad se ne zna, ali njena majka kaže da se niko još nije promenio u 35. godini. Videćemo, ne ide da osuđujemo unapred sve, samo da ona bude srećna, što je najbitnije. Njena mama nema lepo iskustvo sa njenim ocem, iako je uprkos velikim problemima ostala sa njim, pa zato želi da joj ćerka ne pravi istu grešku – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ