Dragi Gudelj operisan
Svet

March 31, 2023 19:15

By

Stiglo saopštenje o stanju Dragiše Gudelja: Porodica i Anastasija zanemeli

Dragi Gudelj operisan, ali je porodica i dalje u strahu

Kada je pre nekoliko dana Dragiša Gudelj pao usred utakmice i na nekoliko trenutaka bio klinički mrtav ceo svet je strepeo za život mladog fudbalera.

Pročitajte: Brat Nemanje Gudelja preživeo je zahvaljujući samo jednoj stvari – Majka kao da je naslutila nesreću

Dragi Gudelj operisan

Instagram Screenshot

Na svu sreću, on je to preživeo i nastaviće da se bavi sportom. Dragi Gudelj operisan je zbog toga, ugrađen mu je defribilator a trener Kordobe Herman Krespo potvrdio je da je sve prošlo u najboljem redu.

– Iza nas je komplikovana nedelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo i koji je osvojio svlačionicu. Nismo očekivali da će tako nešto da se desi, prvi dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško je bilo uhvatiti san – rekao je Krespo na početku i potom dodao:

Pročitajte: Svi se mole za fudbalera – Ceca Oliveri pružila ruku pomirenja, teška situacija ujedinila porodice 

Dragi Gudelj operisan

Insatgram

– Bilo je zatišje, neizvesnost je trajla među igračima, pre nego što su došle pozitivne vesti. Svlačionica nestrpljivo želi da ostvari pobedu i posveti je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje.

Podsetimo, cela priča je gotovo neverovatna jer je srpski fudbaler bio bez pulsa gotovo 300 sekundi. To je naravno izuzetno opasno jer može da ostavi oštećenja na mozgu, ali sva sreća brat Nemanje Gudelja prošao je bez posledica.

Pročitajte: Dragi Gudelj imao je ovaj zdravstveni problem, ali nije znao za to

Dragi Gudelj operisan

Rajko Ristić

Iako je Dragi Gudelj operisan i lekari imaju dobre prognoze, njegova porodica je i dalje u strahu. I dok su se njegovi majka i brat do sada svakodnevno oglašavali na svojim Instagram profilima, danas su zaćutali, uključujući i Nemanjinu devojku Anastasiju. Brojni Dragišini fanovi su se zbog toga veoma uplašili, a mnogi se pitaju da li je s Dragišom sad zaista sve u redu.

Dragi se oglasio pred operaciju

Juče su Anastasija i Nemanja Gudelj proslavili godišnjicu veze, a tim povodom oglasio se i Dragi. On je lajkovao bratovu i snajkinu fotografiju, a u komentarima im je ostavio srca. Ovaj njegov gest je obradovao mnoge, jer je to očigledan znak da se najmlađi Gudelj dobro oseća.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM