Nemanja Gudelj presađuje kosu
Svet

April 8, 2023 17:30

By

Strepnja i bol ujedinile Anastasiju i Oliveru: Gudelj na operacionom stolu, prognoze nisu dobre

Dragiša Gudelj operisan, evo kakvo je trenutno stanje fudbalera

Dragiša Gudelj pre dve nedelje doživeo je kardiorespiratorni zastoj tokom u 11. minutu utakmice kada se srušio na teren ne davajući znake života. Pet minuta lekarski tim ekipe za koju igra mlađi brat Nemanje Gudelja pokušavao je da povrati mladog sportistu što su srećom i uspeli, te je on hitno prebačen u lokalnu bolnicu radi daljeg zbrinjavanja.

Pročitajte: Stiglo saopštenje o stanju Dragiše Gudelja – Porodica i Anastasija zanemeli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Nakon brojnih pregleda i analiza ustanovljeno je da Dragi mora da ide na operacioni sto da bi mu se ugradio automatizovani defibrilator. Čitava porodica Gudelj zajedno sa pevačicom, Anastasijom Ražnatović svakodnevna je podrška mladom fudbaleru, čija je karijera tek u povoju, a molitve i poruke podrške stizale su sa svih krajeva sveta. Sada je Dragiša Gudelj operisan, te je konačno mogao da izdvoji vreme i pročita poruke pažnje u danima iza nas, i odlučio da se oglasio na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Stravične vesti ponovo stižu iz Španije – Gudelj mora hitno na operaciju, srce neće preživeti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

– Hteo sam samo da vam kažem hvala na ljubavi i brizi u vidu poruka i iznenađenja koje sam dobio od svih vas. Zaista me je dirnulo u srce – napisao je Gudelj na Instagramu.

Pročitajte: Posle teških dana Anastasija i Gudelj objavili prelepe vesti – Čestitke stižu sa svih strana FOTO

Podsetimo, medicinski pregledi potvrdili su da je Gudelj patio od ventrikularne tahikardije koja je izazvala srčani zastoj, a samim tim i kliničku smrt. Brza intervencija lekarske službe spasla mu je život, naveo je klub Kordoba za koji Dragiša igra u saopštenju.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram