Svet

29 Septembra, 2021 12:55

Drama na GROBLJU! Jelena Karleuša i Ceca OČI U OČI ni mrtvoj Marini nisu ispunile želju!

Na Novom groblju u Beogradu u toku je sahrana Marine Tucaković. Brojni pevači i pevačice, kojima je Marina pislaa hitove su pristigli ispred kapela, gde treba da bude održana služba. Među njima su i dve suparnice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović.

Jelena Karleuša i Ceca OČI U OČI ni mrtvoj Marini nisu ispunile želju!

Njih dve nisu nikako mogle da izbegnu susret jer su obe bile bliske prijateljice sa Marinom Tucaković. Ceca i Karleuša su se srela ispred kapele, prošle su jedna pored druge bez pogleda i pozdrava.

Njih dve su u decnijskom sukobu, a između sebe vode brojne sporove na sudu, međutim Marina njih dve nije uspela da pomiri dok je bila živa.

Drama na GROBLJU!

Ne znam kako bih objasnila taj odnos. Po mom mišljenju, trebalo bi da stave tačku na celu tu priču i svaka da krene svojim putem. Obe su ostvarene na svim poljima, u svom fahu su uspešne. Mislim da bi trebalo da se to završi. Ne znam šta mogu da dobiju tim suđenjima, sem neke lične statisfakcije i medijske frke. – rekla je Marina Tucaković za SVET samo nekoliko meseci pre smrti.

Na čelu pogrebne povorke, krst je poneo pevač Danijel Pavlović, dok su kovčeg nosili Žika „Zana“ i Oliver Mandić. Futa i Laća su sve vreme plakali i jecali, kao i Jelena Karleuša.

Zdravko Čolić poslao je venac na kome je pisalo: „Poslednji pozdrav dragoj Marini“.

FOTO: ATA IMAGES/ RAJKO RISTIĆ