Star

31 Januara, 2022 09:00

DRAMA NA PINKU! Političar odlepio zbog Jovane Jeremić!

Jovana Jeremić svakog jutra potrudi se da gledaoci ostanu zakucani uz tv prijemnik i gledaju njen jutarnji program. Osim što nađe teme kojima zainteresuje ljude, ona se potrudi i oko toga da u svakoj emisiji izgleda drugačije. A sada je, čini se, rešila da većinu njenih gledalaca čine muškarci.

Muško odelo, kravata i zeleni kombinezon odlaze u zaborav, Jovana je odlučila da ubuduće jutarnji program vodi u provokativnim izdanjima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

PROČITAJTE: SCANDAL! Intervju Jovana Jeremić! Divna Karleuša je jedina VEROVALA da ću NAPRAVITI karijeru!!

No, s obzirom na to da su njeni gosti uglavnom političari, ili stručnjaci koji govore na razne ozbiljne teme, mnogi od njih ostanu šokirani kada se voditeljka ispred njih pojavi bez grudnjaka, ili sa suknjicom „trofrtaljkom“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

DRAMA NA PINKU! Političar odlepio zbog Jovane Jeremić!

Upravo jedna takva situacija desila se pre nekoliko dana. Kako nam je Jovanin saradnik otkrio – u studio je ušao jedan političar i potpuno se pogubio kada je ugledao voditeljku. Čovek je jedva sastavljao rečenice, a Jeremićka ga je samo rešetala, dok se on preznojavao. Na kraju se i sam šalio da je voditeljkin stajling deo taktike, jer provokativnim izgledom prvo zbuni gosta, a onda ga pita sve što joj padne na pamet – otkriva izvor.

PROČITAJTE: PEVAČICA RASPLAKALA OCA! Otkrivamo detalje venčanja Rade i Harisa!

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN