Scandal

13 Septembra, 2020 15:00

DRAMA SE NASTAVLJA! Vesna Đogani imala NERVNI SLOM zbog Anabele!

Vesna Đogani imala je nervni slom kada je Anabela Atijas ponovo pokrenula priču o njenom braku sa Đoletom Đoganijem!

Pljušte prozivke!

Naime, Vesna se već potresla pre četiri meseca, kada je Anabela u Zadruzi 3 izjavila da je nju Đole, navodno, našao ispod mosta! I taman što se oko toga slegla prašina, ista tema je ponovo pokrenuta!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана

Naime, Anabelu i te kako pogađa što svi iz porodice Đogani prozivaju njenu ćerku Lunu i osuđuju je za mnoge postupke, a budući da želi da zaštiti svoje dete, javno iznosi sve što zna o prošlosti pomenute porodice! Tako joj se Vesna ponovo našla na meti i opet je nastao opšti haos! Anabela je za medije ispričala kako je Vesna zloupotrebila Slađu Đogani, Đoletovu bivšu, a to je Vesnu izbacilo iz takta i dovelo je do nervnog rastrojstva!

View this post on Instagram

💪

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on

Meni je za primer odakle je Vesna došla i kako je uspela. Ja znam da joj je Slađa dala ruku, spas, dala joj je da jede… Gajila je sa svojom decom, ja sam to gledala. Svi znamo šta je Vesna radila kod Slađe u kući, jer je danas Đoletova žena… I onda oni takvi osuđuju Lunu – rekla je Anabela za medije i prilično uznemirila Vesnu koja se plaši da će njena deca, koja su već dovoljno odrasla, sve to čitati po portalima i internetu.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN, INSTAGRAM PRINTSCREEN