Mina Vrbaški, Mišel Gvozdenović
Star

28 Maja, 2021 20:00

Drama u Mišelovoj porodici! Ne treba im Mina u kući!

Romansa Mine Vrbaški i Mišela danima intrigira zadrugare, ali i njihove najbliže napolju. Dok se Minina porodica ne oglašava, Mišelovi su zgroženi njegovim izborom devojke. Kako nam je njegova najbolja drugarica Vladana otkrila, njegova porodica je u šoku zbog veze sa Minom, kao i ona sama.

Drugarica tvrdi:
„Mina nije njegov tip, ne znam šta radi s njom!”

„Ja ovu vezu ne mogu da podržim, ovo je katastrofa. Šokirana sam, mislim da ovo nema perspektivu kada budu izašli. Nije mi jasno šta radi, zbunjena sam. Nisam videla kako je došlo do svega između njih, šta će mu sada deset dana bukvalno pred kraj uopšte neko, svađe, rasprave i problemi. Trebao je do kraja da ostane sam. Mina nije profil devojke koje se njemu sviđaju. Zato sam ja u totalnom šoku. Komentari su polovični, mnogi nisu za tu vezu i mislim da može da izgubi mnogo svojih pratilaca zbog Mine”, priča drugarica Vladana za „Star“ i nastavlja:

“Kad izađe napolje, sam će odabrati šta će i kako će, to je njegov život i njegova stvar. Treba da se seti da i van imaginarijuma postoji neki realan svet. Da je on moj brat, ja bih ozbiljno sela i popričala sa njim, da li je siguran ko će biti majka njegove dece sutra.”

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE