Star

2 Avgusta, 2021 17:40

DRAMA u Nišu! Marija LEGALA da umre! Miljana POBEGLA kod Zole sa 20.000 evra!

Nakon saznanja da je Miljana Kulić obnovila vezu sa Zolom njenoj majci Mariji je naglo pozlilo, pa je opet završila u bolnici. Međutim, posle velike scene Miljana je pobegla iz Niša i sada je kod Zole u Beogradu.

Miljana pobegla kod Zole sa 20.000 evra!

Miljana mi se smučila, ne želim da pričam o njoj. Otac joj leži u postelji, nema mu života, ja se borim sa kancerom, a ona daje 20.000 evra onom idiotu. Nih dvoje hoće da nas sahrane. Po ko zna koji put sam razočarana u nju. Ne treba mi nikad više. I kada umremo ne mora da dolazi na sahranu, neka i tada bude sa onim debilom. To što radi je dokaz da nema obzira prema našoj situaciji i bolesnim roditeljima. Neću da gubim svoje vreme na tog debila. Taj majmun mi je tolike godine iskorišćavao dete, duša me je bolela i boli me i sada zbog nje. On je za sve kriv, zbog svog tog stresa oko njih ja sam se i razbolela. Ne želim više nikad u životu da ga vidim. Sve je to uticalo i na mene, a i na Sinišu. Šta se sve još dešavalo u tom njihovom stanu gde su živeli i šta mi je Miljana sve prećutala, bolje da ne znam – bila je besna Marija koja posle završetka hemioterapija i zračenja nije baš najbolje psihički.

Sa druge strane, Miljana je od sramote pobegla iz Niša i kako Star saznaje nalazi se u Borči.

Iako Miljana na sva usta priča da nije sa Zolom, ona je ipak u nekoliko navrata viđena u Borči u istom smeštaju gde boravi i on. Kada se za to saznalo, Miljana se više nije vraćala u Niš, jer roditelji ne žele da je vide ni da je prime u kuću. Za dete ni ne pita, a honorar koji joj je uplaćen troši na široko. Šuška se da je Zoli dala deo para kako bi se pomirio sa njom, a njemu su trebale pare da snimi pesmu i spot. Tako da svota od 20.000 evra koja se pominje izgleda da je stvarno završila kod njega. Strašno je kako se ponaša, umesto da je podigla pare i dala roditeljima da im bar malo produži život i olakša sve kroz šta prolaze, ona daje Zoli. Sutra ni ona, ni taj mali Željko neće imati šta da jedu. Priča da će da skoči sa mosta i ubije se, ali onda opet sedne u taksi i ode kod njega. Nije ni čudo što otac neće da je vidi – kaže nam je Marijina komšinica iz Niša.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR