Star

20 Marta, 2021 16:00

DRAMA u Nišu! Mariju vode na HITNU OPERACIJU zbog TUMORA!

Marija i Siniša Kulić trenutno prolaze pakao i svaki dan su u bolnici! Kako je Marija objasnila za STAR, oni moraju da kriju od ćerke Miljane da su im životi ugroženi kako ona ne bi doživela nervni slom, a njih dvoje se bore kako znaju i umeju da se spasu. Zbog toga se ovih dana u Nišu odvija velika drama jer Marija mora na hitnu operaciju pošto lekari sumnjaju da ima tumor limfne žlezde.

Marija: „Život mi je ugrožen, ne znam šta će biti sa mnom!”

Njene ćerke Ana i Tijana su van sebe od straha, ali će sada morati da čuvaju sestrića Željka kada Marija ode na operaciju. Da zlo bude veće, i Siniša je loše zdravstveno, pa nam je uplašena Marija otkrila šta se sve dešava u njihovoj kući.

Non-stop sam sa Sinišom po lekarima. On je sada pod jakom terapijom, nadam se da će biti u redu kada se ciklus terapije završi. Još uvek smo u neizvesnosti kako će on sve to podneti. Teško mu je, pogotovo što ne može dugo da priča, nema glasa, a ni snage. Svi pitaju kada ću u Zadrugu, a ja moram da vodim Sinišu na terapije i da sredim svoje zdravlje jer su mi hitno zakazali operaciju  – rekla je Marija za STAR i objasnila šta se sa njom dešava:


Sada u četvrtak imam zakazanu operaciju, pa ćemo videti posle kakvi će biti rezultati histopatologije. Radila sam biopsiju štitne žlezde i dobila sam nalaz da je taj deo benigni. Međutim, limfna žlezda na vratu mi pravi problem, na biopsiji nije moglo da se vidi ništa iz tog uzorka, da li je maligno ili benigno jer mora u celosti da se odstrani ta žlezda i da se pošalje na ispitivanje. Operacija nije teška kako su mi rekli, ali se radi pod opštom anestezijom. Šta nas je sve snašlo to je strašno, ali bolest ne bira. Nadam se da ćemo izaći kao pobednici iz svega ovogarekla je zabrinuta Marija za STAR, a Siniša nije imao snage ni reč da izusti.

Nisam dobro i ne mogu više ni da pričam. Jednostavno nisam u stanju da govorim sada – bilo je sve što je Siniša uspeo da izusti za STAR. Najteže od svega im pada što Miljana ne sme da sazna šta se dešava, jer bi sigurno doživela nervni slom, pa će od nje još neko vreme morati da kriju svoje zdravstvene probleme.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR