Scandal

19 Februar, 2021 11:00

DRAMA U VALJEVU! Nadežda pokušala da SKOČI sa mosta??

Bivša učesnica „Zadruge” Nadežda Biljić navodno je sinoć na mostu u Valjevu pretila da će skočiti u reku i tako nauditi sebi.

Drama u Valjevu!

Pevačica je navodno posle javne svađe sa nevenčanim suprugom Tomom Panićem izgubila kompas i odlučila da sebi prekrati muke. Međutim, majka Slavica i Toma su je navodno u tome sprečili.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 💛 N A D E Ž D A B I LJ I Ć 💛 (@nadezda.biljic)

Nadežda je pobesnela! Njihova drama je počela kad je videla na TV-u da ju je on prevario sa Paulom Hublin. Vikala je: „Prevario si me sa prostitutkama!“, nije prestajala da urla na njega. On je pokušavao da je smiri, međutim nije stajala. I njena majka Slavica je bila sa njima na mostu, ali ni ona nije uspela da smiri tenziju, pa je Nadežda pretila da će nauditi sebi i da će skočiti u reku. Majka ju je tešila, a Nadežda se smirila tek negde duboko u noć, pa otišla u njihov porodični dom, a nije poznato da li se u kući nastavila svađa – rekao je izvor za Blic koji se našao na licu mesta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toma Panic (@iamtomapanic)

Nadeždin nevenčani suprug Toma Panić u šoku je zbog svega što se izdešavalo i nije bio raspoložen da detaljno prokomentariše ovu situaciju.

Molim vas, nemojte da pišete o tome. Neću da pričam o tome, nemojte – izjavio je Panić za pomenuti medij.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ