Star

22 Oktobra, 2020 18:00

DRUG OTKRIVA: „Milica je htela da je Bora IZDRŽAVA! Zato je POBEGAO od nje!”

Iako su pričali da jedan drugog ne mogu da podnesu, Milica Kemez i Bora Santana ipak su zakopali ratne sekire i opet su završili zajedno ispod jorgan planine. Borin prijatelj otkriva za STAR zašto je pukla njegova veza sa Milicom i šta mu je Santana ispričao u poverenju.

Tražila mu je skupe krpice i da je vodi na putovanja!

Milica je hirovita devojka, želela je izlaske, putovanja i skupe stvari, a Boru je to mnogo nerviralo. Kao da je očekivala od njega da je on izdržava! Sada kada su se unutra sreli, Milicu su pukle emocije. Nije našla zajednički jezik ni sa jednim dečkom, iako joj je Car delio komplimente nekoliko puta. Kada je Bora ušao, Milicu su svi muškarci počeli da izbegavaju, pa je kako vidim ona opet počela da juri Boru. Sad joj je on opet dobar. Ne dopada mi se to što ona radi, pogotovo što Bora opet pada na njene priče i manipulacije. Kada je ulazio rekao je da će sa njom samo službeno da priča i da će da je zaobilazi u širokom luku, a sad joj se ipak vratio jer je još voli – kaže Borin drug i dodaje kako ga je Milica napolju pravila magarcem i šta mu je sve priređivala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bora Santana (@borasantana) дана

-Pričao mi je da ga guši, da ga proverava, da ga pritiska da žive zajedno i sve mu se to smučilo, a sada sve više popušta ručnu i dozvoljava joj da mu se uvlači u krevet. Kajaće se on, znam. Ali biće mu posle kasno, opasna je ona. Iskoristiće ga opet unutra da ostane što duže, a kada izađe napolje naći će drugog lovatora – završava Borin prijatelj kome je teško da gleda kako ga Kemezova vrti oko malog prsta.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR