Drugarica Dalile Mujić
Svet

July 6, 2022 22:30

By

Provaljena taktika za finale: Dalilina drugarica bez dlake na jeziku ocrnila bivšeg zeta

Drugarica Dalile Mujić prokomentarisala Dejana Dragojevića

Iako je “Zadruga 5” iz dana u dana sve bliža svojoj finalnoj završnici, koja će se održati u nedelju, 10. jula, odnosi u Beloj kući nisu ništa manje zategnuti, te gledaoci televizije “Pink” svakodnevno mogu pratiti nove i sočnije rasprave preostalih 23 finalista.

Pročitajte: Jovana ovo ne zna – Dalila htela da se uvali Kariću, lagala ga da je ostala trudna

stefan i dalila

Foto: Rajko Ristić

Ipak, kako je ljubavni trougao između bivšeg bračnog para Dalile i Dejana Dragojevića i Filipa Cara jedna od priča koja je najviše uzburkala javnost i podelila verne fanove najgledanijeg rijalitija, pozvali smo Dalilinu drugaricu, koja je za portal Pink.rs prokomentarisala bivšeg zeta, ogorčena što većina zadrugara i dalje, narodski rečeno, pljuje Dragojevićku, dok on prolazi kao “bubreg u loju”.

Pročitajte: Čini se da se u postelji najbolje slažu – Pomirili se Dalila i Filip Car posle žestoke tuče (foto)

DAlila Dragojevic

Foto: Rajko Ristić

Naime, Dalilinoj drugarici nije jasno kako je Dejan zadobio u ovoj sezoni epitet “žrtve”, kada je on, po njenom mišljenju, sve – samo ne to.

Pročitajte: Ljuba Pantović otkrila kako je David bratu oduzeo sve, a evo u kakvom luksuzu zapravo živi Dejan Dragojević

Dejan Dragojevic

Foto: Rajko Ristić

– Ma ljudi, kakva je Dejan žrtva?! Nakon dve nedelje od razvoda je imao s**s sa onom Aleksandrom, o čemu pričamo? Da je žrtva, i dan-danas bi plakao, a ne ovako da se kezi od uva do uva, manite me te priče – rekla je Dalilina drugarica kratko za “Pink.rs.”

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink

FOTO: Rajko Ristić