Star

15 Juna, 2021 19:00

Drugarica iz Švedske OTKRIVA: „Ša DUGUJE Jeleni 30.000 EVRA!”

Jelena Batos, bivša devojka Ša, tvrdi da je u Zadrugu ušla da pomogne reperu, međutim, glavni cilj joj je da utera dug.

Ša opelješio Jelenu!

Kako Star saznaje, on Jeleni duguje 30.000 evra koje mu je dala dok su bili u vezi, što nam je ispričala njena drugarica Lidija iz Švedske. U periodu kada Ša nije imao ni dinara u džepu, Jelena mu je pozajmila ozbiljnu sumu novca da snimi album i stane na noge, ali joj on do danas nije vratio ni dinara, pa sada strahuje da će ona te pare tražiti i da će morati da joj da sve honorare!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐Jelena Batos | Zadruga 4 ⭐ (@jelena_batos)

Jelena je upoznala Nenada kada je imao dvadeset godina, bio je klinac i maštao je o valikoj karijeri, ali mu niko od najbližih nije dao podršku. Sa Jelenom se čuo telefonom i preko skajpa i često joj se žalio kako je u Srbiji težak život, kako njegovi nemaju ni za, a kamoli da mu finansiraju pesme… Kukao joj je da nema para ni za cigarete i da ne zna kako da nađe izlaz! Ona se sažalila na njega, pa je počela da mu šalje novac, u početku to nisu bile velike sume, po 200 evra, nekad i samo 100, čisto da ima za džeparac – otkriva za Star Jelenina drugarica iz Švedske i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Pričao joj je kako mašta o karijeri i da je siguran da može da bude zvezda, ali da ne zna kako da nađe pare za album i spotove. Jelena je tada rešila da mu pomogne i pozajmi pare jer se zaljubila u njega. On je to oberučke prihvatio i obećao da će pare vratiti. Dala mu je 30.000 pre nekih 13 godina, ali do danas nikada ni 50 evra od njega nije videla. U međuvremenu je počeo da zarađuje, kupio je stan, a Jeleni se sve ređe javljao. Sada kada je video u Zadruzi, uopšte mu nije dobro, jer zna da Jelena čuva svaku priznanicu kojom može da dokaže koliko para mu je dala. Svestan je da može i da ga tuži i na sudu potražuje novac. Ona je vrlo inteligentna, i za te manje sume koje mu je slala kad je kukao da je gladan ima uplatnice, sve ona čuva. Zato je njemu frka, boji se da će morati da joj da sve pare od rijalitija.Vidim da tamo nikome nije jasno zašto se on boji Jelene, nemaju pojma kolike je pare izvukao od nje! Ako se zainati može da ga uništi finansijski i da ostane bez svega što je stekao – završava Lidija koja zna sve Jelenine tajne.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ