drugarica Lepe Brene svet novine svet portal
Svet

June 19, 2024 22:00

By

Žena kojoj Brena bezuslovno veruje zna sve njene tajne: Isplivalo šta joj je rekla o braku sa Bobom

Drugarica Lepe Brene dugo je u njenom životu

Lepa Brena veoma često u emisjima otkriva detalje privatnog života, braka sa Bobom, ali nikad zapravo nismo čuli kada nije sa suprugom s kime provodi najviše vremena, sa kime se druži i ko su joj najbolji prijatelji… Da li ste znali ko je najbolja drugarica Lepe Brene?

Drugarica Lepe Brene – Pevačica njoj slepo veruje 

Iako u svom suprugu Bobi vidi najboljeg prijatelja, svakoj ženi je važno da ima i blisku prijateljicu s kojom može da deli neke male tajne, da ide u šoping ili putuje. Kada je Brena u pitanju, više puta smo čuli jedno ime. Reč je o gospođi Kati, koju često viđamo u društvu folk dive i njene porodice.

Pročitajte Oglasila se Lepa Brena povodom vesti da se suočila sa opakom bolešću – Ovo je cela istina

Na Instagramu, gde u opisu profila piše Kata R. Tomović, možemo da vidimo da voli da putuje i da posećuje javne događaje. Tako je u aprilu prisustvovala obeležavanju 25 godina “Grand” produkcije.

 drugarica Lepe Brene svet novine svet portal

Instagram

– Osećaj zajedništva, požrtvovanosti i ljubavi niko ne može da nam oduzme.

Dakle, najbolja drugarica Lepe Brene nije osoba iz javnog života. Već godinama se intenzivno druže, Kata je njena desna ruka, a često zajedno idu na odmor i obilaze razne destinacije piše Hello!. Pretpostavlja se da se Brena svojoj drugarici poverava i o svom braku sa Bobom i da su to samo najlepše stvari koje je za sve ove godine doživela u braku, a možda i po neka pikanterija. Nikad se ne zna…

Drugarica Lepe Brene – Njih dve su nerazdvojne 

Tako je pevačica jednom prilikom, kada je bila u poseti sestri koja živi u Kanadi, otkrila da je s njom došla i “njena Kata”. Skoro da su nerazdvojne.

 drugarica Lepe Brene svet novine svet portal

Instagram

Kata često beleži njihove zajedničke dogodovštine. Na Instagramu vidimo da je poslednjih meseci pratila Brenu na promocijama njenog brenda čarapa, ali da su uživale i u Amsterdamu, na ostrvu Mamula, koncertima i da su zajedno stvorile pregršt uspomena koje će jednog dana uz dobru čašu vina i smeh, evocirati.

Pročitajte Najveća je sreća kad čujete da stiže unuče – Lepa Brena otkrila detalje iz privatnog života

Nema sumnje da Brena u svoju najbolju drugaricu ima puno poverenje i da se odlično provode u svakom kraju grada, zemlje i planete.

AUTOR: SVET

FOTO: drugarica Lepe Brene svet novine svet portal