stefan karić
Star

October 30, 2021 19:00

By

Drugarica otkriva: „Karić se DOPISIVAO sa Anđelom dok je bio sa Jovanom!”

Stefan Karić često pozdravlja svoju devojku Jovanu Ljubisavljević i izjavljuje joj ljubav, ali ono što malo ko zna jeste da su se on i Anđela Đuričić dopisivali nekoliko dana pred ulazak u rijaliti.

Karić se dopisivao sa Anđelom pre Zadruge!

Kako za Star otkriva njena drugarica Nevena, velike su šanse da se njih dvoje zbliže, jer su simpatije među njima i te kako vidljive, pogotovo od kada je krenuo nedeljni zadatak u Zadruzi, gde su njih dvoje izabrani za par koji je vezan lisicama.

Ma, Anđela nema simpatije prema Mateji, zato je tako brzo sa njim i završila, njoj se Stefan odavno dopada, a i ona je tip devojke kakve on voli. Rekla mi je dan pred odlazak u karantin da se kuckala sa Stefanom na Instagramu i da joj je on poželeo sreću u rijalitiju, nije znala da će i on ući. Naravno da Jovana nije upućena u to da su se njih dvoje čuli, ali vam ja garantujem da ako ona ne uđe u skorije vreme, Stefan i Anđela će ostvariti neku vezu. Ne znam da li ste obratili pažnju, Stefan se sklanjao sve vreme od nje, izbegavao da bude u njenom društvu, jer je svestan da će teško da se iskontroliše ako se sa njom zbliži. Oni gaje simpatije i te kako. Ne želim da ofiram jednu pevačicu koja je nedavno pevala kod njih na žurki, nas dve se poznajemo i ona mi je rekla da je primetila poglede između njih dvoje, čak mi je rekla kako Stefan ne skida pogled sa Anđele, dok ona to čini diskretno. Eto, nisu slučajno izabrani oni kao par za ovaj zadatak da budu vezani po ceo dan lisicama, to im je sada šansa za zbližavanje. Verujem da Jovani nije svejedno – kaže za Star Anđelina drugarica i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević 🧩 (@ljubisavljeviceva)

Ja Jovanu ne poznajem, ali ima razlog da se pribojava šta će da se desi tu, jer i ona je tako prvih nekoliko meseci pozdravljala svog momka Luku i vikala da ga voli, pa ga ostavila zbog Stefana. Sve mi miriše na to da će da se ponovi njen i Lukin scenario – završava Nevena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miljana Kulic (@miljana_kulic_official)

Miljana Kulić je takođe primetila da se nešto čudno dešava između Anđele i Karića, što je podelila sa Drvetom mudrosti.

Anđela kada se pojavila na Zadrugoviziji, Karić je onako, dobro odmerio i pogledao onako baš, ja sedela tu, on se okrenuo i gledao je. I kroz kuću vidim da prati gde je, ima tu nešto – primetila je Miljana.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ