Svet

20 Decembra, 2020 11:06

DRUGARICA OTKRIVA: „Nadežda će Tomi SVE OPROSTITI! Ušla je da se BORI ZA NJEGA!“ (VIDEO)

Nadežda Biljić ušla je u Zadrugu i iako je u studiju rekla da neće prići Tomi, da neće pričati sa njime, već da će samo odgovarati na pitanja, to se nije desilo.

Nadežda je ušla i haos je počeo

Odmah je krenula u obračun sa nevenčanim suprugom i natrljala mu na nos sve što joj leži na duši. Poznavajući Nadeždin karakter, to nije nikoga iznenadilo. Pljuštale su optužbe za javnu prevaru, ali i za Tomino ponašanje i van rijalitija.
– Ubeđena sam da imaš neku drugu i van rijalitija, ako si bio u stanju da me ovde prevariš javno, sigurno i neka napolju samo sedi i čeka te – rekla je Nadežda.
Toma joj nije ostao dužan i otkrio je da se i ona dopisivala sa drugim muškarcima i da mu je bila neverna. Međutim, tokom svađe je priznao da je lagao.

Nadežda je ipak najviše pričala o Tominoj majci koja je napravila čitav rijaliti, van rijalitija.
Tvoja majka je prva krenula. Bila je u emisiji, peči se, ona je moja žrtva, tebi želi da nađeš najveću ljubav, onda se i tvoj brat uključio… Kad je rekla da ja trošim pare na silikone tad sam pukla. Ja sam rekla tvojoj majci da je ona zaljubljena u tebe jer se ona tako ponaša, ne jer ja tako mislim. Niko joj nije tražio da te brani i da opravdava tvoje postupke – rekla je Nadežda.

Nadežda iznosi sav prljav veš: „Tvoj brat hoće da nas bije!“

Na Tomino pitanje što se meša njegov brat, pevačica je rekla:
– Hoće da nas bije, jer mu vređam majku. Rekla mi je da njen sin ima prava da se igra i da ima koga hoće. Ljubi ga majka, tvoj problem je što si naučen da si najlepši i najbolji. Nikome nisi prijatelj, nemaš prijatelje. Tvoj otac je rekao da ne možeš da dovedeš drugu u kuću. On je jedini korektan, Tvoja majka me optužuje da sam alkoholičar, ona je ta koja je novinama dala naše prepiske. Završila sam na VMA, tvoja mama mi kaže da ne dramim, a ti već uveliko uvalio Pauli. Je l’ ti shvataš da si ti k*rčina bez mene u životu, zbog mene si i doveden ovde. Pokazao si da si propali maneken i don Korleone u pokušaju. Pobegao si Zadrugu od mene – besnela je Nadežda.

Kako je vreme prolazilo Nadežda  je počela da spušta loptu, pa su razgovarali i o njihovom sinu Longu. Ona mu je pričala da liči na njega i da se ponaša kao on, što je Paniću izuzetno značilo. Nakon iscrpnog razgovora Nadežda i Toma krenuli su na spavanje, a pre toga su se ponovo zagrlili.

Nadeždina prijateljica: „Ušla je u Zadrugu da bi ga vratila!“

Nisam začuđena Nadeždinim ponašanjem – započinje priču pevačicina drugarica i nastavlja:
Ona Tomu i dalje voli. Ma ne voli, ona ga obožava, iako ju je mnogo povredio. Nadežda je spremna da mu pređe preko svih prevara i da bude sa njime. Ne radi ona to zbog deteta, ona njega voli. Skoro sto posto sam sigurna da je ušla u Zadrugu da bi ga vratila – kaže izvor blizak Nadeždi.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR