Star

27 Februar, 2022 11:00

Drugarica slavi: „Gruja se spasao! Mima hoće da živi ko Soraja!

Nikola Grujić Gruja i Milana Šarac Mima su svoju vezu započeli pred budnim okom javnosti, a sves su to snimile i kamere najgledanijeg rijaliti programa „Zadruga 5“. Nakon pevačevog više mesečnog šarmiranja atraktivne Mime, njih dvoje su započeli vezu i odlučili da svoju intime predstave javno. U ljubavi su uživali – do nedavno.

Gruja ne može da finansira Mimu?

Naime, Nikola Grujić ne može da se pomiri sa tim što je ostao bez Mime, koja ne želi da se pomiri sa njim. Dok njegova porodica likuje jer nije više sa njom, on očajava, a Mimina bivša drugarica otkriva šokantne detalje iz njenog života.

Gruja ne zna da je srećnik što je se otarasio. Prvo, znate li vi koliki on honorar mora da ima po nastupu da bi mogao nju da zadrži i izdržava. Ona se napolju viđa sa ozbiljnim glavama, ali je vrlo svesna da je od takvih niko neće ženiti i nije joj to važno. Ona je meni jednom rekla da želi da bude kao Soraja i da živi taj život, gde sve, kako je rekla miriše na luksuz. I njoj jeste cilj da bude starleta. Ana Korać joj je takođe uzor, ali ni Soraja, ni Ana nisu po rijalitiju otimale tuđe muževe, nije Mima inteligentna kao one – priča nam Mimina drugarica i dodaje:

– Ona izađe sa tim likovima koji su u separeu, pije se najskuplji šampanjac, polivaju se njime, baš ono, bahanalije, ali ne znaš ko koga tu dodiruje, vata, odvratno. Mima sve to trpi da bi bila u separeu i da se misli da je bitna, a ne kapira da je svi gledaju kao kurvu, niko se tome više ne divi – završava naš izvor.

PROČITAJTE: Mimina porodica osramoćena! Maćeha Sanela ljuta: „Ne podržavamo ovo što Mima radi sa oženjenim, to je ružno!”

Podsetimo se šta je povodom Grujine javne prevare, njegova supruga prokomentarisala ranije za portal „Alo!“

– Dosta radim, tek sada sam stigla da pregledam sve. Zaista sam šokirana njegovim ponašanjem i izjavama i zaista se nadam da će shvatiti da mu ljudi oko njega misle dobro, a ne osoba koju zaista ne želim da komentarišem. Nije vredna pomena. O toj gospođici će još svađšta da se čuje – izjavila je Ljilja tada i dodala:

– Što se tiče njegove agresije i sukoba sa Franom to je sve zbog osobe koja ga nije vredna, očigledno da je ona to izazvala u njemu. Ne bih više komentarisala, a posebno ne nju. Ima vremena za sve, sve će izaći na videlo – izjavila je Grujina žena Ljilja za pomenuti portal.

PROČITAJTE: Goca Božinovska i dalje van sebe zbog nastradalog Rodića! OVO će ga ubiti!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković