Star

1 Marta, 2022 12:00

Drugarica tvrdi: „Marijanu Zonjić čeka pakao! Viki će je zadaviti!”

Od kada su se prošle nedelje Marijana Zonjić i Marko Osmakčić ponovo spanđali, a Viki Mitrović izvisila i ostala na cedilu, nastao je pravi pakao.

Marijanina majka u strahu: „Viktorija će mi ubiti ćerku!“

Marijana_Zonjic

Foto: Bojan Vuković

– Vidim da je Viki mnogo besna. Ruke joj se tresu, ne može cigaru da drži u ruci. To je znak da kipti i da će uskoro da se zatrese Bela kuća. Žao mi je što je iz cele te priče sa Osmakčićem ona na kraju izvisila, a dala mu se cela. Mada za Marijanu sa kojom još od spolja ima neraščišćene račune, tek će da bude pakao, jer joj Viki neće ostati dužna – objašnjava jedna od Violetinih drugarica i nastavlja:

PROČITAJTE: STVARI IZ PROŠLOSTI! Viktorija preotela Marijani dečka, zato joj se Zonjićka sad sveti!

viktorija mitrović trudna

Foto: Bojan Vuković

– Ona je veliko zlopamtilo, kad se nekome nakači na vrat, ne možeš je otkačiti. Zato Marijani sledi pakao, svašta će da joj radi i da joj smešta, ovo čupanje za kosu i što je pesniči je samo najava za ono što sledi. Iskreno, znajući je, plašim se da je ne diskvalifikuju. Sada ne razmišlja glavom, ne misli na dete i honorare koji su joj neophodni, ide srcem, jer je ceo život željna ljubavi – objasnila je drugarica Viki Mitrović, a Marijanina majka Dejana je završila u Urgentnom centru.

PROČITAJTE: Viktorija ispričala svoju TRAGIČNU priču! Prvi muž bio narkoman, drugi napustio nju i ćerku! (video)

Foto: Bojan Vuković

– Šta da vam kažem, nisam dobro, pozlilo mi je. Vidim da je Viki psihički labilna… Plašim se šta može da uradi mojoj ćerki. Najviše bih volela da se Marijana otkači tog Marka bar dok su u rijalitiju, pa kada izađu neka budu zajedno. Sada unutra je rizično zbog te Viki koja samo nasrće na moju Marijanu. Ma ne smem ni da pomislim šta može da bude – rekla nam je vidno uznemirena majka Marijane Zonjić.

PROČITAJTE:


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković