Star

May 20, 2021 18:00

By

Drugarica Una tvrdi: „Kristina će UHVATITI Kristijana na BEBU!”

Kristina Spalević ne odustaje od afere sa Kristijanom Golubovićem iako je svi zbog toga napadaju! Doduše, i Kiki je slab na nju, pa sve pršti od strasti u štekovima i po ćoškovima gde redovno imaju s*ks, ubeđeni da ih kamere ne snimaju.

Kristina drugarica sve ispričala!

Kako za Star tvrdi Kristinina drugarica Una, zadrugarka planira da uhvati Kristijana na bebu!

Meni je njihova veza očekivana, Kristijan je tip muškarca kakav privlači Kris, ona voli te krimi-džimi tipove, a i vidi da se i ona njemu dopada iako je do sad pričao kako voli ženu. On za crnim stolom priča jednu priču, a sasvim je drugo kada nije lajv. Ja gledam strimove i baš pratim njih dvoje. Oni svaki dan u onom šteku koji su napravili od ležaljki imaju s*ks i mislim da je Kristinin cilj da zatrudni. Ona bi sto posto zadržala njegovo dete, a kada bi ostala trudna, to bi sigurno značilo da je Kikijevom braku kraj, mada sam čula da je kraj i sada, samo Kristina veruje da bi ga bebom još više vezala za sebe – priča Una za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

-Njeni roditelji su u šoku, oni nikako ne prihvataju tu priču, a i ona zna kakvi su njeni i šta o tome misle. Zato bi silno želela da se Kikiju omakne i da ona zatrudni, jer bi onda i njeni spustili loptu, morali bi zbog bebe – kaže nam Kristinina drugarica i za kraj objašnjava:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Ima jedan momenat, na televiziji je išla tuča Janjuša i Maje, ja sam tada pustila strim i vidim Kristina i Kristijan idu prema ekonomskom dvorištu, zavlače se u neki ćošak iza kamere, i tu ostaju dobrih 15 minuta, zatim izlazi ona, a on ostaje još pet minuta. Iskoristili su momenat kada su svi bili fokusirani na haos koji se dešavao. E takve situacije su vrlo česte – završava Una za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: E-STOCK