jelena karleuša
Svet

11 Aprila, 2022 09:07

Jelena Karleuša pokazala svoje drugo lice: Sve vreme glumi i pretvara se da je ono što nije

Drugo lice Jelene Karleuše

Pevačici Jeleni Karleuši mnogi zameraju da je često gruba prema ljudima, da nije naročito emotivna, te da ne bira način kako bi se izborila za sebe. Međutim, isplivao je snimak koji pevačicu pokazuje u sasvim drugačijem svetlu i koji otkriva da je i te kako osetljiva na druge i da se ona zapravo sve ove godine prtevara i glumi da je „hladna i ohola“.

Naime, dok je bila članica žirija u „Zvezdama Granda“, pevačica se rasplakala kada je ispala njena kandidatkinja, Anastasija Ićurup, pa su gledaoci imali priliku da vide drugo lice Jelene Karleuše.

Anastasija Ićurup

youtube/printscreen

Drugo lice Jelene Karleuše

Karleuša se tada razočarala u svoje kolege i gorko zaplakala.

Glasanjem ste pokazali elementarno nepoštovanje mene – u emisiji je rekla razočarana i uplakana Karleuša zbog Anastasije koja je dobila samo jedan glas od celokupnog žirija.

Jelena je takođe poručila kolegama da su iz takmičenja izbacili devojku koja ima potencijal da bude najveća zvezda u odnosu na ostale takmičare.

youtube/printscreen

Pročitajte: Drugo lice Jelene Karleuše: Neutešna i uplakana zbog smrti prijateljice

Tvrdim da ste devojci, koja može da bude zvezda, da ste joj isekli krila na najgluplji mogući način. Ne smem u oči da je pogledam, jer mi je krivo i žao – poručila je pevačica kroz suze, pa dodala da je uvek prema kolegama i njihovim takmičarima bila fer.

Inače, Anastasija se ponovo takmičila u „Zvezdama Granda“, ali je odlučila da odustane zbog komentara koje joj je uputila Ana Bekuta.

AUTOR: SVET

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM/PRINTSCREEN