Dečko Dubravke Mijatović
Svet

April 7, 2023 14:00

By

Nije više prirodna lepotica: Dubravka Mijatović napravila drastičnu promenu na licu FOTO

Dubravka Mijatović je oduvek plenila lepotom

Dubravka Mijatović važi za jednu od najlepših srpskih glumica. Mnogi će se složiti da lepa Duda stari kao vino, te da i u šestoj deceniji izgleda božanstveno.

Pročitajte: Posle mnogo godina samoće Dubravku Mijatović povezuju sa ovim glumcem

Dubravka Mijatović

Youtubeprintscreen

A, dramska umetnica, koju publika ima prilike da pogleda u Ateljeu 212, Akademiji 28 i Zvezdara teatru kao zmija noge krije svoju beauty tajnu. Nega je svakako jedna od stavki koja izgled Dubravke Mijatović pospešuje, tu je i zdrava ishrana i naporni treninzi, ipak svi su ubeđeni da tu ima još nešto što ona taji a daje sjaj njenim očima, a tenu blistavost.

Pročitajte: Otkrivena dugo čuvana tajna – Ovo je razlog zbog koga je Dubravka Mijatović napustila Srećne ljude

O lepoti glumice govorilo se još na samom početku njene karijere a snimci koji datiraju iz tog perioda možda najbolje svedoče tome da se ona do dana današnjeg nije promenila. Ono što je tek nedavno primećeno je da je korigovala zube, Gostujući u jednoj emisiji Dubravka je pokazala svoj širok osmeh gde se videlo da za razliku od danas ona ima kraće jedinice.

Ako je to dovoljan dokaz može se reći da je samo to Dubravka Mijatović na sebi promenila, što ju je učinilo još lepošom i dalo joj dodatnu čar, piše Story. Kako god da se uzme glumica je prelepa, a čini se da će to što u šestoj deceniji nema bore zauvek ostati njena mala tajna.

IZVOR: Story

FOTO: Youtube printscreen, Twitter