Duet Cece i Željka Joksimovića svet portal svet
Svet

June 10, 2024 19:30

By

Isplivala Karleušina prepiska sa javnosti poznatom osobom u kojoj ogovara Cecu i Željka Joksimovića

Duet Cece i Željka Joksimovića ne dopada se Karleuši

Duet Cece i Željka Joksimovića danas je ugledao svetlost dana, a za dva sata pregledan je skoro dva miliona puta. Mnogi su oduševljeni numerom ova dva vrhunska muzičara, ali ne i Jelena Karleuša, koja je javno saopštila šta misli o njemu.

Duet Cece i Željka Joksimovića svet portal svet

Miloš Nadaždin

Duet Cece i Željka Joksimovića ne dopada se JK

Ona je objavila prepisku sa javnosti poznatom  osobom čije ime ne želi da otkrije u kojoj je otkrila šta misli o pesmi “Više od sreće”.

Ovo se zove slikovito ogovaranje, a pošto je javno, onda nije ni ogovaranje, jer smo mi šta? Časni i nećemo podmuklo iza leđa. PS (Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušilo bi UN).

Duet Cece i Željka Joksimovića svet portal svet

Miloš Nadaždin

– Ne vređaj Lexington, Tea T je za ovo grmilica. Ja Joksimovića obožavam i znam koliko je talentovan i magičan kao autor. Ovo nije njegov rad 300%. A Ceca toliko loše izgleda, kao da joj neko uključio fast forward na opciji za starenje. Da je pametna da to odmah obriše, sahranila je Zvezde Granda, Joksimovića i ne može jer je on ovde samogoastujući duh, ali Vojaža će vratiti u spermatozoid – stajalo je u prepisci.

Pračitajte Ceca pred novinarima glumi Devicu Mariju, zrači dobrotom, a inače je drugačija, tvrdi koleginica koja je se plaši 

Međutim, Cecu očigledno ne zanima mišljenje koleginice s kojom je godinama u lošim odnosima.

– Željko je multitalentovani muzičar! Perfekcionista, sjajan pevač, kompletan umetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. ‘Više od sreće’ je pesma koja nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoleti – istekla je Ceca.

Duet Cece i Željka Joksimovića svet portal svet

Instagram

– Rad na ovoj pesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je neverovatan profesionalac i izuzetno talentovana umetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspeli da stvorimo nešto posebno – rekao je Joksimović.

AUTOR: SVET

FOTO: MILOŠ NADAŽDIN, ATA IMAGES, INSTAGRAM