svet

October 10, 2013 11:40

By

Duet Vendi i Ivana Gavrilovića totalni je hit u gej klubovima!

ivan gavrilovic

Vesna Vukelić Vendi i Ivan Gavrilović snimili su duet “On voli damu” iliti “Kurva stajl” koji je postao omiljen među homoseksualcima. Naime, Vendi i Ivan spojili su se i uradili nedavno ovu pesmu u kojoj su opevali događaj od pre 11 godina, kada je, kako oboje tvrde, učesnica Farme Mis Svetlana oralno zadovoljavala muzičku zvezdu devedesetih. U gej klubovima ova pesma postala je glavni hit, jer poslednja reč u nazivu “On voli damu” na šatrovačkom zvuči “on voli muda”.

“Za nedelju dana naš hit ima oko 33.850 pregleda na Jutjubu. Pesma je rađena za sve i drago mi je što se dopada gejevima. Mnogi su nas zvali i hvalili nas. Pričali su nam da je pesma najslušanija u gej klubovima, da je u toku noći puštaju nekoliko puta i da muškarci prave haos kada je čuju. Pričala sam da je pesma nastala jer je Mis Svetlana oralno zadovoljavala Ivana, zbog čega je imao krizu u braku. Tako je ona i postala poznata jer je pozvala paparace da sve to uslikaju”, kaže Vendi.

Gavrilović kaže da će rado posetiti gej klubove u kojima se sluša pesma. “Oduševljen sam. Stvarno se nisam nadao da će pesma da doživi ovakvu popularnost za tako kratko vreme. Vendi i ja smo razvalili. Čuli ste već kako je nastala pesma, mogu samo da kažem: udri brigu na veselje!”

vendi

Izvor: Kurir