stil verice rakočević
Svet

26 Jula, 2022 13:01

Iznenadna vest o razvodu Verice i Veljka uništila sklad u porodici: Dokaz spakovan na parče običnog papira (foto)

Dugogodišnji partneri Verica i Veljko sporazumno došli do dogovora

Često se poslednjih godinu dana pisalo da se Verica Rakočević razvodi od kompozitora Veljka Kuzmančevića a spekulacije u medijima nastale su kao posledica odluke modne kreatorke i njenog 35 godina mlađeg izabranika da se više zajedno ne pojavljuju u javnosti.

Pročitajte: Verica Rakočević priznala kako će ostaviti muža – Nisam zaljubljena u njega 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Dugogodišnji partneri Verica i Veljko – Dokaz o ljubavi spakova u parče malog formata 

Njihov dogovor bio da se pred javnošću i medijima privremeno razdvoje kako bi u fokus stavili svoje karijere. Iz pomenutog razloga Veljko i Verica prestali su da daju zajedničke intervjue, da se fotografišu zajedno za štampu, ali nedavno su napravili ustupak i svim zlim jezicima koji su govorili da razvodi se Verica Rakočević zapušili usta. Prelepa fotografija koja kruži internetom konačno je obelodanila da su njih dvoje u ljubavi i da sjajno funkcionišu.

Ljubav cveta

Dizajenrka i njen izabranik, umetnik i kompozitor viđeni su na Novom groblju u Beogradu gde je održan šestomesečni pomen Kseniji Vučić, prvoj supruzi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a dugogodišnjoj odličnoj Veričinoj prijateljici.

Pročitajte: Veljko Kuzmančević posle devet godina otkrio veliku istinu o braku sa Vericom – Nisam očekivao da će biti ovako

Foto: Ata Images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images