Dušan Vlahović i Sandra Afrika
Svet

May 28, 2023 10:00

By

Dušan Vlahović odlepio za dvanaest godina starijom pevačicom: Ona otkrila sve detalje ljubavi FOTO

Dušan Vlahović i Sandra Afrika spekuliše se da su bili u šemi

Srpski mediji preneli su da je jedan od najuspešnijih fudbalera današnjice, Dušan Vlahović ludo zaljubljen u dvanaest godina stariju pevačicu, Sandru Afriku. Oni su započeli emotivnu vezu na daljinu koja čini se, nije potrajala pa je napadač sada potpuno van forme zbog ljubavnog brodoloma.

Pročitajte: Sandra Afrika se krije kod roditelja – Plaši se da joj se neka mafija nakačila na vrat

Dušan Vlahović i Sandra Afrika

Ata images

Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, sreli su se na jednom događaju, a on je odmah bacio oko na nju. a on se nije smirio dok je nije osvojio. Sandra je posle nekoliko nedelja shvatila da fudbaler nije za nju jer je nezreo, pa ga je ostavila.

– Dušan i Sandra su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na jednoj privatnoj proslavi. Odmah mu se svidela, pa je počeo da dolazi na njene nastupe sa društvom. Da bi ga Sandra primetila, stalno je naručivao njene pesme i davao veliki bakšiš. Nabavio je i njen broj telefona, pa se odmah bacio u akciju! Neprestano joj je slao poruke, ali mu ona nije odgovarala. Međutim, posle nekog vremena su se ponovo sreli na jednoj zabavi. Oboje su popili čašicu više i počeli da flertuju – priča izvor Informera.

Pročitajte: Sandra Afrika OPROSTILA Miletu Kitiću posle 15 godina

Dušan Vlahović i Sandra Afrika

Ata images

Međutim, Dušan Vlahović i Sandra Afrika nisu dugo bili u ljubavi, iako je on činio sve da je zadrži pored sebe, ipak je presudila razlika u godinama.

– Kratko su se viđali u Beogradu, a onda je on zbog poslovnih obaveza morao da otputuje u Italiju. Pokušali su da održe vezu na daljinu, redovno su se čuli telefonom, ali i preko video-poziva. Vlahović je zvao Afriku da dođe kod njega, ali ona nije mogla zbog zakazanih nastupa. Posle nekog vremena shvatila je da nisu jedno za drugo, da je Dušan premlad za nju, pa je raskinula.

Pročitajte: Kolega je razotkrio u emisiji  SANDRA AFRIKA UZELA 22.000 DOLARA, a, evo na šta troši

Dušan Vlahović i Sandra Afrika

Ata images

Pevačica nije želela da priča o odnosu sa Vlahovićem, koji je nedavno izvrnuo zglob, a i u lošoj formi je zbog nje, ali je za emisiju „Ekskluzivno“ otkrila:

– Pitajte Vlahovića da li je zbog mene u lošoj formi – rekla je Afrika i zaintrigirala mnoge.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images