dusicu grabovic optuzili
Svet

16 Aprila, 2022 14:00

Dušicu Grabović optužili da je makro, a Ceca je podržala

Dušica Grabović prolazi kroz pakao zbog vesti koje se pojavljuju u njoj, gde je osumnjičena da je makro, te da ima devojke koje rade za nju i bave se prostitucijom.

Pročitajte: Prijatelj razotkrio tajnu Dušice Grabović a u sve je umešan i njen dečko biznismen

Dušicu Grabović optužili

Rajko Ristić

– Došla sam ocu da dam pomen, i posle tri dana kreće ovaj haos. Prvo sam mislila da je neka šala, onda je sve uzelo maha. Ali, dobro. Uzela sam advokakte i saznali smo za dvojicu koji su umešani u celu priču, ostalo je sve na sudstvu šta će kako će. Ja sam prvo pomislila da ima veze sa nekim reketiranjem, osvetom, ali niko se do ovog momenta nije oglasio niti bilo šta tražio. Ne znam odakle ja u celoj ovoj priči. Uzela sam iz policije dokaz da nisam privođena, gonjena, hapšena, ma ništa. Neko se ozbiljno zaigrao, ne kapira težinu cele priče, i moraće da snosi pravne posledice zbog toga – kaže Dušica.

Pročitajte: Ceca Ražnatović okrenula leđa starim prijateljima: Evo koji su razlozi za to

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Dušicu Grabović optužili da je makro, kolege joj šalju podršku

Pevačica je napomenula i da je naizmerno raduje što su je kolege podržale u ovoj priči.

Ceca me je zvala, što mi puno znači. Njeno mišljenje, stav, i ona je nekoliko puta bila linčovana od strane medija, tako da zna kroz šta prolazim. Javili su mi se Boban Rajović, Jovan Perišić i mnogi drugi. Baš sa Bobanom i Nedom Ukraden bi trebalo sledećeg meseca da imam turneju u Americi. Nisam stvarno tikva bez korena. Zna se kad se spomene moje ime da se misli na kraljicu bakšiša. Ja od svog posla lepo zarađujem. Znala sam za celu noć pevanja da zaradnim 40, 50 hiljada evra. Pa, Đani mi je pomogao puno u karijeri na početku. Znao je da sam radila kao policajac pa me je zvao da radim sa njim u Italiji, Nemačkoj. Ove priče koje sada idu nemaju veze sa mozgom – kaže Dušica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: PRINTSCREEN