Sestra Duška Tošića
Scandal

25 Jula, 2021 14:00

Karleuša donela novu ODLUKU! Duško besan i RAZOČARAN!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Jelena Karleuša rešila je da promeni lični opis! Naime, ona je došla na ideju da poseti plastičnog hirurga i da malo osveži svoj izgled, pa je donela odluku da izmeni usne, nos, grudi… O svemu tome, naravno, obavestila je i muža Duška Tošića i umesto da ga obraduje, strašno ga je naljutila!

Duško besan i razočaran zbog Jelenine odluke!

Duško je besan kao ris na Jelenu! Njemu se ona dopada ovakva kakva je sada, a ona je zapela da se promeni – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

PROČITAJTE: Jelena Karleuša o BRAKU sa Duškom Tošićem! Ovo je prava ISTINA!

JK planira da izvadi silikone iz usta i grudi, takođe u planu ima i operaciju nosa i još neke korekcije, ali Dušku se ta ideja nikako ne dopada. On nju, pre svega, voli sa svim oblinama koje ima. Njemu se ona dopada takva kakva je. Za njega ne postoji seksepilnija žena od Jelena, ali nije to jedini razlog. On se s pravom plaši i kako će ona da izdrži sve te intervencije odjednom. Strepi kako će njeno telo prihvatiti sve te promene, ali i kako će izdržati bolove koji nisu nimalo naivni i kada je sve u redu, a kamoli, ako ne daj Bože, dođe do neke komplikacije. Pribojava se i zbog opšte anestezije koja ume da bude opasna. Baš ga je uplašila, ali isto tako, Duško zna da Jelena mora da uradi sve što zacrta, pa je spustio loptu i dao joj podršku, ali joj je podviknuo da mora da se operiše kod najskupljih i najproverenijih hirurga kako on ne bi drhtao od straha da li će nešto da krene po zlu. Jasno je i njemu da su silikoni prevaziđeni i da svetske zvezde u poslednje vreme plasiraju natural look, a kako je Jelena uvek bila korak ispred svih, logično je što i sama želi da se reši silikona. Njoj će sigurno dobro stajati i taj prirodni izgled, a Duško će, kad je vidi, ponovo odlepiti za njom – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ