Star

16 Jula, 2021 19:00

Duško moli Jelenu da OTPUTUJU zajedno! Ona neće ni da čuje!

Duško Tošić trenutno je na odmoru u Beogradu, gde vreme provodi sa ćerkama Atinom i Nikom. Iako je nedavno devojčice vodio u Dubai, Tošić sada pokušava da nagovori Jelenu da otputuju negde porodično, jer njemu uskoro u Turskoj kreće sezona i neće imati slobodnog vremena za letovanje.

Duško moli Jelenu da letuju zajedno!

Dule je skoro mesec dana u Beogradu, ali mu uskoro kreću pripreme u Turskoj. Želeo je da nekih desetak dana odvede Jelenu i ćerke na luksuzno letovanje – priča izvor za Star i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

PROČITAJTE: Jelena Karleuša o BRAKU sa Duškom Tošićem! Ovo je prava ISTINA!

Međutim, Jelena je počela sa nastupima, prošli vikend je pevala na Ohridu. Bukirana je skoro svaki vikend i sada ne može da otkazuje nastupe. Duško je danima moli da se mane posla kako bi otišli svi zajedno na more! Jelena je pri stavu da sada mora da se oduži publici koja je nije videla uživo godinu dana, pa ne zna kako da se iskombinuje. Ona je sa ćerkama bila u Turskoj na moru nedelju dana dok je Duško imao utakmice. A čim mu je počela letnja pauza, Jelena je bila okupirana finalom Zvezda Granda i nikako nisu uspeli da se iskombinuju. Mada, vrlo je moguće da ipak otputuju svi zajedno, pa će Jelena skoknuti da održi nastup i vrati se na more. Ne bi joj bilo prvi put – zaključio je izvor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ