Svet

7 Januara, 2022 19:00

Duško negira nasilje nad Jelenom! Evo šta je rekao u policiji!

Duško Tošić, kako Kurir ekskluzivno saznaje, na saslušanju u policiji je potvrdio da je danas u porodičnom domu na Dedinju došlo do svađe između njega i supruge, pevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bilo bilo kakvog nasilja.

Duško negira nasilje nad Jelenom!

Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo – navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše – rekao je Perović kratko za Kurir.

Podsetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je jutros kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pevačice. Navodno, ona je odbila da ode na lekarski pregled ali i da dođe u stanicu i da izjavu.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES