Scandal

3 Januara, 2021 18:00

Duško sam sa decom u DUBAIJU! Evo zašto Jelena NIJE KRENULA s njima!

Kako SCANDAL! saznaje, u poslednje vreme svi se pitaju zašto Jelena Karleuša nije otišla na odmor u Dubai sa mužem Duškom Tošićem i ćerkama Nikom i Atinom.

Svi se pitaju zašto JK ne letuje sa mužem!

Naime, Atina se pohvalila na Instagramu kako uživa sa tatom i mlađom sestrom i postavila nekoliko fotki! Priča se da je jako čudno što JK nije sa porodicom. Duško je u Dubaiju sačekao ćerke, a tamo je došao iz Kine. Nikome nije jasno da Jelena ne ode ni sada da im se pridruži ako je eventualno imala obaveze tog dana kada su devojčice otišle.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Sa druge strane, ona sprema album, ima mnogo snimanja i slikanja i moguće je da žena nema vremena za odmor, a svakako se priča da se Duško iz Dubaija sa ćerkama vraća u Beograd, pa će tada biti svi porodično na okupu! Ipak, postoji i verzija da su odnosi JK i Duška zahladneli, ali to niko ne može da tvrdi jer ničim ne pokazuju da su u svađi. Priča se i da je Duško kupio stan na Dedinju i da tu planira sam da živi, međutim, prema rešima našeg izvora, taj stan fudbaler ima godinama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

– Duško je kupio stan o kojem se sada priča u vreme kada se oženio. U pitanju je stan u zgradi koju je zidao Zvezdan Terzić, i taj stan se izdaje godinama. Tako da nema ništa od razvoda, pa i sama JK kaže da mnogi godinama hoće da je razvedu i uporno o tome pričaju i tako vrše pritisak i na njega i na nju, ali je naglasila da se to nikad neće desiti – kaže izvor SCANDALA! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Za sada su stopirani radovi na renoviranju njihove nove vile, ali na tome je JK insistirala jer trenutno ne radi zbog epidemije sve se odlaže do proleća kada se nada da će i ona početi da radi. Dušku je inače istekao ugovor u Kini i on se vraća u Beograd gde će verovatno nastaviti karijeru u Crvenoj zvezdi, u klubu koji mu je najdraži i za kojeg ga vežu posebne emocije. On je objasnio da se vraća u omiljeni klub jer je dugo bio razdvojen od porodice, pa je stoga odbio mnogo unosnije ponude iz Evrope samo da bi bio uz svoje najmilije – priča naš izvor i za kraj kaže:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Sada je najvažnije je da su Nika i Atina na odmoru sa tatom koji je dugo bio odsutan, a za kojeg su i te kako vezane. Svi se sad hvataju za to što Duško Jelenu ne prati na Instagramu, navodno mu smetaju njene izazovne fotografije, kao ne može da ih gleda. Na to se i sama Jelena zezala, pa je izjavila: On je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena! Eto i sama se šali na svoj račun jer drugačije ne može da se bori sa insinuacijama na račun razvoda – završava izvor tabloida SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!