Duško Tošić i Bojan Karić dele istu osobinu
Svet

July 25, 2022 11:00

By

Ni sa jednim nije uspelo: Evo šta je zajedničko Dušku Tošiću i Bojanu Kariću

Duško Tošić i Bojan Karić dele istu osobinu

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je objavila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića. Njih dvoje iz braka imaju divne ćerke Atinu i Niku, a kao razlog razlaza naveli su to da se „Duško više ne oseća kao deo porodice“. Javnost su o svemu obavestili saopštenjem koje je na Instagramu objavila Jelena, naglašavajući da o ovoj temi više neće govoriti. Ipak, nakon toga je u jednom intervjuu govorila o tome kako su se udaljili, kako se “njena kičma dosta savijala”, a objavila je i nekoliko fotografija sa njihovog venčanja.

Pročitajte: Majka Divna je predosetila – Jelena Karleuša ovim potezom porodicu zamalo dovela do propasti

Za razliku od nje, Duško nije želeo da daje nikakve izjave, a u javnosti se nije oglašavao još od kada su počela šuškanja o problemima u njihovom braku. On nije komentarisao ni Jeleninu navodnu aferu sa  Vranješom, niti bilo koje druge afere koje su se pripisivale i njemu i njoj. S druge strane, poznato je da je Karleuši brak sa Tošićem bio drugi po redu, te da je pre njega bila udata za Bojana Karića. Njih dvoje su se na večnu ljubav zakleli u septembru 2004. godine, da bi im se brak raspao nakon samo nekoliko meseci, piše Nova.rs

Pročitajte: Preokret: Karleuša i Duško se mire zbog ćerki pokušavaju da spasu brak

Bojan Karić za sve ove godine nikada nije rekao ni reč o njihovom braku niti razvodu. On je nastavio da živi mirnim i povučenim životom, a u julu 2007. godine oženio se Mašom Nikolić, ćerkom čuvenog reditelja Bože Nikolića i sestrom pevačice Jovane Nikolić.

Pročitajte: Danijela Karić otkriva detalje – OVO je pravi RAZLOG RAZVODA Karleuše i Bojana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Karić (@bojankaric)

Njih dvoje dobili su blizance Taru i Teodora i ne eksponiraju se u javnosti. Ono što je primetno jeste da oba Karleušina supruga povezuje isti karakter, odnosno to što ne vole mnogo da se pojavljuju u medijima, već vole miran i povučen život. Oni su retko davali izjave, a nakon razvoda od pevačice, ni jedan, ni drugi nisu to želeli da komentarišu, niti su je spominjali.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova.rs

FOTO: ATA images