Duško i Nika Tošić
Svet

22 августа, 2022 19:17

Duško Tošić u društvu turske lepotice: Ona je Jelenina kopija, a upoznao ih je bivši muž jedne pevačice (foto)

Duško Tošić i Mustafa Sandal sreli su se  na jednoj utakmici

Fudbalski menadžer i bivši srpski reprezentativac Duško Tošić odavno je postao fudbalska zvezda u Turskoj, zemlji u kojoj je proveo sedam godina igračke karijere. A, sada, kada je počeo da se bavi menadžerskim poslom, ova zemlja je ponovo postala jedna od destinacija na kojoj provodi mnogo vremena.

Pročitajte: Fotografija ne laže – Duško Tošić u zagrljaju atraktivne brinete, ona zauzima posebno mesto u njegovom srcu (foto) 

Duško Tošić i Mustafa Sandal

A, koliko je tamo poštovan i voljen  može se zaključiti i po tome što su njegovi brojni pratioci na Instagramu upravo Turci. No, pored toga, Duško često podeli i fotografije na kojima se mogu videti brojne fudbalske legende upravo iz ove zemlje.

Pročitajte: Još jedna šansa za porodicu – Duško Tošić se oglasio, konačno otkrio da li se miri sa Jelenom 

Duško Tošić i Mustafa Sandal

Međutim, da je odlično poznat i među slavnim ličnostima koje nisu iz sveta fudbala moglo se zaključiti i po fotografiji koju je sinoć objavio Mustafa Sandal, bivši muž pevačice Emine Jahović.

Naime, Mustafa je na svom Instagram storiju objavio fotografiju sa Tošićem uz reči:

Vidi na koga sam naleteo.

Pročitajte: Nakon glaumuroznog venčanja, Mustafa i Melis provociraju Eminu – Mlađi sin uz oca, a stariji… (foto) 

Duško Tošić i Mustafa Sandal

Turska zvezda i naš bivši reprezentativac sreli su se na jednoj fudbalskoj utakmici, kojoj je prisustvovala i Melis Sandal, supruga slavnog pevača, pa je Duško imao priliku da se upozna sa ovom plavokosom lepoticom, koja veoma liči na Jelenu.

Duško Tošić i Mustafa Sandal

Instagram

Emina i Karleuša prekinule druženje

Pre dve godine po medijima se šuškalo da su Emina Jahović i Jelena Karleuša prekinule druženje. Naime, pisalo se da su pevačice bile u odličnim odnosima, ali da je JK prekinula svaki kontakt s Jahovićevom kada je snimila duet sa Natašom Bekvalac.

Navodno, Emina je pesmu „Muško više ne mogu“ trebalo da otpeva sa Jelenom, ali se u poslednjem trenutku predomislila.

Pročitajte: Tužan prizor – Emina sa sinom, a Mustafa sa novom suprugom u istom letovalištu, u isto vreme 

Duško Tošić i Mustafa Sandal

Pevačice nikada nisu govorile o prekidu prijateljstva, ali treba napomenuti da je Jelena javno podržala Eminu u toku brakorazvodne parnice:

– Jako mi je žao zbog toga, moram da kažem da potajno priželjkujem da se to reši. Ako su mogli da se venčaju, pa da se razvedu, mogu da se pomire, zbog dece. ekako, žao mi je da neko ko je važio za primer da ljubav i brak između svoje uspešnih ljudi može da opstane, a da sada puca – govorila je ranije Karleuša.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM