Svet

3 Maja, 2022 15:19

Duško Tošić likuje: Nika Tošić je postala ono što Jelena nije želela

Pevačica Jelena Karleuša oduvek je bila ponosna na svoje ćerke Atinu i Niku, a često je isticala i to koliko su one posebne devojčice.

I dok je javnost na te njene hvalospeve o ćerkama reagovala rečima da tako misli svaka majka, Nika Tošić ih je ubrzo uverila u to da je Jelena i te kako bila u pravu.

jelena karleuša

Atina je oduvek bila prava damica, slika i prilika svoje majke, koja je odmalena volela modu, šminku i sve ono što je karakteristično za devojčice, dok je njena mlađa sestra postala sve ono što Jelena ni u snovima nije mogla da zamisli.

Nika Tošić je miljenica nacije

Iako prava lepotica, Niku ne zanimaju ni moda, ni bilo šta vezano za nju, naprotiv. Ona već godinama trenira fudbal u Crvenoj Zvezdi, a tata Duško je zbog toga i te kako ponosan. Zbog toga što je izabrala da bude drugačija od ostalih devojčica, Nika je postala miljenica nacije.

Nika Tošić ne želi javno da se eksponira, ali zato Jelena neretko podeli njene duhovite snimke, ili isečke iz dnevnika kao što je to juče bio slučaj.

Nikine „muke sa dadiljom“ nasmejale su sve, međutim, mnogi su zaboravili da Nika piše dnevnik još odavno, ta da je i ranije imala „probleme“ i da je o njima pisala u svom dnevniku.

Pročitajte: Odluka je doneta: Atina i Nika više neće živeti sa Jelenom

jelena karleuša

instagram printscreen

Jelena, kako je i sama priznala, voli da špijunira ćerku, jer se čitajući njen dnevnik uvek zabavi i nasmeje.

Nema sumnje da je Nika najduhovitiji član porodice Tošić, te da je zaista posebna, kako je njena majka oduvek i tvrdila.

To svedoči i rođendanska čestitka koju je pre nekoliko godina uputila Jeleni.

jelena kareluša

instagram printscreen

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN