dusko tosic
Star

16 Januara, 2022 12:51

Duško Tošić objavio sliku u zagrljaju ove žene! Hoće da svi znaju da je voli!

Duško Tošić već dugo na društvenim mrežama ne objavljuje slike sa svojom suprugom Jelenom Karlušom, pa fanovi mogu da uživaju samo u fotkama na kojima je sam, a snimljene su na raznim putovanjim od Turske, preko Italije do Francuske.

Duško Tošić objavio sliku u zagrljaju ove žene!

Ipak, ono što je najviše raznežilo sve koji ga vole i prate jeste prelepa fotografija na kojoj je sa majkom Nikoletom, na proslavi njenog rođendana dok se u pozadini vide tamburaši koji sviraju. Duško u svom rodnom Orlovatu oduvek važi za dobru osobu i brižnog sina i brata. Komšije kažu da je majku uvek poštovao i čuvao, a otkako je ostala bez muža Milorada koji je preminuo, sin joj je jedini zaštitnik.

dusko-tosic

Instagram printscreen

Duško Tošić je roditeljima u dvorištu sagradio novu kuću i potpuno je opremio da majka može da uživa, ali skromna kakva jeste ona i dalje boravi u staroj. Majka je uvek bila uz njega i ono što svi primećuju nije se mešala u njegov brak i kada su svi očekivali da neće izdržati. Duško joj je za sve  neizmerno zahvalan i uvek se trudi da je obraduje i pokaže koliko je voli.

Inače, Nikoleta u jeku nedavnog skandala prvi put nije izdržala, majčinsko srce je jako zabolelo pa je otvoreno stala u odbranu svog sina rekavši da ne veruje da je Duško udario Jelenu Karleušu.

PROČITAJTE I… Karleušu će ovo ZABOLETI! Majka Duška Tošića rekla šta misli o snaji!

FOTO: RAJKO RISTIĆ