Duško i Nika Tošić
Svet

15 септембра, 2022 15:49

Duško Tošić priznao da očekuje sina: Ne bih se razočarao i da je treće dete devojčica

Duško Tošić priznao da očekuje sina koji će da ga nasledi na terenu

Ako je suditi po onome što kaže advokat Duška Tošića, brak proslavljenog fudbalera i pop dive Jelene Karleuše bi uskoro i sudski trebalo da se okonča.

No, da je u Jeleninom i Duškovom braku nekada sve cvetalo od ljubavi i da su imali velike planove za budućnost, dokaz je i Tošićev intervju koji je posle Nikinog rođenja dao za Svet plus, a u kome je priznao da očekuje da će jednog dana dobiti i sina.

Pročitajte: Ništa od razvoda – Stiže treća beba, Jelena Karleuša podelila srećne vesti (foto) 

Duško Tošić priznao da očekuje sina

Instagram

– Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu. Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio devojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić – izjavio je tada Duško, jasno stavljajući do znanja da neće odustati dok ne dobije i muškog naslednika.

Pročitajte: Iza zavese, spektakl – Novi dom Jelene Karleuše u kom odgaja naslednice će vas oduševiti, dnevna soba krije tajnu

Ivan Vučićević

Pored toga, on je tom prilikom izjavio i da planira da obezbedi veliki dom za svoju porodicu.

– Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno rešenje, dok ne nađemo mesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću – rekao je tada Duško.

Iako naslednika nije dobio, jer je, kako je jednom prilikom priznala, Jelena imala dva spontana pobačaja, san o porodičnoj kući je ostvario. Nažalost, u kući koju je kupio za sebe i svoju porodicu, nastaviće da žive Duškove naslednice i Karleuša, ali bez njega.

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MLADEN BOKAN

FOTO: IVAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM