Intervju Jelene Karleuše
Star

3 Marta, 2022 17:50

Duško Tošić se konačno skrasio! Ovo je adresa na kojoj živi posle svađe s Jelenom!

Jelena Karleuša i Duško Tošić u proteklom periodu bili su u žiži interesovanja, a nakon raznih spekulacija otkriveno je gde fudbalski menadžer živi.

Pevačica i menadžer nakon turbulentnog perioda i navodnog sukoba koji se dogodio za Božić, uspeli su da pronađu zajednički jezik i, pretpostavlja se, izglade narušen odnos. Mnogi su priželjkivali kraj njihove ljubavne priče, koja traje dugih 15 godina, a sada je konačno otkriveno da li se sve vratilo u normalu.

Podsetimo da se za Dan zaljubljenih Jelena pohvalila na društvenim mrežama ružama koje je dobila, te su mnogi to protumačili kao da je gest njenog supruga.

Duško Tošić

Takođe, nakon što je Dušku istekla zabrana prilaska supruzi, koja je trajala mesec dana i nakon povratka iz Turske, ekipa emisije „Paparazzo lov“ „uhvatila“ je gde se bivši fudbaler kreće, te da li stanuje sa suprugom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom.

PROČITAJTE: Otkrivamo kako je Duško rešio da pokloni Karleuši 1001 ružu!

Duško Tošić

Naime, kamere pomenute emisije snimile su Duška ispred porodičnog doma kako u večernjim satima ulazi u garažu, te iz toga sledi zaključak da i dalje stanuje sa suprugom Jelenom Karleušom.

Sumnji više nema da je par odlučio da poradi na svojim nesuglasicama, a Duško se kući vraća supruzi Jeleni.

PROČITAJTE: Brenin i Bobin kum optužio Novaka da je lažov! A, evo šta je Srđan rekao o Živojinovićima!

FOTO: ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN, INSTAGRAM PRINTSCREEN