Svadba Tošića i Karleuše
Svet

January 5, 2023 19:26

By

Do razvoda će ipak doći: Duško se oglasio preko advokata, Jelena posle ovoga neće smeti da ga pomene

Duško Tošić se oglasio u vezi razvoda sa Jelenom

Bivši fudbaler i suprug Jelene Karleuše, već duže vreme je ćutao na temu njegovog i pevačicinog razvoda, međutim, Duško Tošić se oglasio posle Jeleninih izjava da će učiniti sve da ne dođe do njihovog razlaza.  Ipak, to nije učinio direktno, već preko svog advokata Nikole Premovića, koji je dao izjavu za Kurir.

Pročitajte: Duško Tošić prvi put Novu godinu dočekao bez Jelene, evo s kim se provodio

Ata images

– Povodom poslednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću u prethodnim danima, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošica, prinuđen sam da se javno oglasim! Duško Tošić je neko ko kroz celu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari. Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku – kaže advokat Premović za Kurir i dodaje:

Pročitajte: Godinu dana od incidenta na Božić – Jelena i Duško konačno otkrili šta se dešava u njihovom braku 

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića

Instagram

– Duško Tošić taj dogovor poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postigniti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini, javno oglasiti.

Duško Tošić se oglasio posle pevačicine nedavne izjave da fudbalerov život nema smisla bez nje.

Pročitajte: Karleuša progovorila o krahu braka – Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje 

Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše

Instagram

– Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom o razvodu, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina – kazala je Karleuša u emisiji “Prvi red” i dodala:

– Kada je reč o ocu, to je figura koja mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje. Ja ne želim da moja deca budu deca razvedenih roditelja – rekla je Karleuša.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM