Karleuša i Duško Tošić
Star

15 Decembra, 2020 19:00

Duško Tošić se VRAĆA iz Kine – Karleuša postavila nove USLOVE mužu!

Posle dve godine fudbaler Duško Tošić vraća se iz Kine u Srbiju. Njegove ćerkice Atina i Nika su presrećne jer će tata konačno biti kod kuće, a i Karleuša se raduje mužu, ali mu je postavila nove uslove kojih će muž morati da se pridržava!

Kako će Duško prihvatiti nove uslove?

Jelena se vrlo dobro seća svih Duškovih navika iako je bio dve godine u Kini i nije živeo s njom i devojčicama. Kao i svaka supruga, zna ga kako diše, pa očekuje da Duško u vili koju su renovirali i u kojoj od nedavno žive dovodi drugare i saigrače. On je baš u tom kućnom fazonu. Naravno, voli ponekad i da skita, ali mu je draže da uz meze i piće opušteno ćaska sa prijateljima – objašnjava izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Karleuša nove uslove postavila iz ovog razloga

Jelena nema protiv toga ništa, naprotiv. Međutim, kako je korona i dalje opasna i rizik postoji, objasnila je Dušku da će u prvo vreme morati strogo da vodi računa i da je bolje da izbegava goste. On se slaže sa njom i ne zamera joj što ga je odmah obasula strogim pravilima, ali zna i on da je to Jelena. Kod nje ništa nije prepušteno slučaju – priča nam izvor kroz smeh i nastavlja:

Duško i nema nameru u prvih nekoliko meseci da se viđa sa drugovima jer se baš uželeo porodice. Najpre će se posvetiti Jeleni i devojčicama, a za muška okupljanja ima vremena. Uostalom, ako je tačno da je prošle godine kupio stan na Vračaru, tamo može da uživa s društvom do mile volje. Sad kad se vrati prioritet će mu biti ćerke i Jelena, a šuška se i da je zakazao sastanak sa Dejanom Stankovićem jer želi da se pridruži ekipi Crvene zvezde. To još nije zvanično potvrđeno, ali verujem da će Dule to objaviti na sva zvona jer je Zvezda za njega klub za koji je posebno vezan. U svakom slučaju, presrećan je što će se vratiti u domovinu iz daleke Kine i što će konačno sa JK i decom biti na okupu. Mislim da se umorio od samoće i da više neće ni prihvatati angažmane u dalekim zemljama – završava izvor.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/GAJA