Svet

21 Januara, 2021 14:00

Duškova ljubavnica ULAZI U ZADRUGU? Smeši joj se uspešna KARIJERA?

Navodnoj ljubavnici Duška Tošića, Ani Jovanović, naglo je skočila popularnost od kada je u javnosti dospela informacija da se tajno viđa sa fudbalerom. Upravo zbog toga Ana je navodno dobila ponudu da postane deo najgledanijeg rijaliti programa.

Ana ulazi u Zadrugu?

Prema pisanju Kurira, čelnici Pink televizije ponudili su Ani čak 50.000 evra za pet meseci učešća u ovom formatu. Ona bi navodno bila u mogućnosti da sama postavi svoje uslove, te bi bila i povlašćenija u odnosu na ostale takmičare, mogla bi češće da kontaktira sa spoljnim svetom, pre svega s decom. Predlog je bio da uđe početkom februara i da ostane tamo do kraja rijalitija, to jest do kraja juna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐️ Ana Jovanovic ⭐️ (@anajovanovic1)

Prema rečima pomenutog medija, Ana nije zainteresovana za ovu ponudu, iako je ispoštovala produkciju i saslušala šta imaju da joj predlože. Ona se navodno zahvalila i odbila učešće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pedja Jovanovic (@pedjajovanovic_official)

Ono što je sasvim sigurno jeste da se Aninom bivšem mužu ne bi dopala ideja da ona postane deo rijaliti programa, kao ni Dušku koji bi svakodnevno bio izložen medijskim natpisima zbog navodne afere sa dizajnerkom. A kako će se situacija dalje odvijati, ostaje nam da vidimo.

FOTO: GAJA