Star

28 Februar, 2021 13:00

DVE GODINE BEZ KRALJA! Pomen Šabanu održan u užem krugu

Prošlo je dve tužne godine od tragične pogibije Šabana Šaulića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Bifild u Nemačkoj. Tim povodom 17. februara u najužem krugu Šabanova udovica Gordana i deca izašli su na groblje i održali pomen.

Pomen Šabanu održan u užem krugu porodice

Među prvima je stigla Gordana u pratnji sina Mihajla, a kasnije su im se pridružile i Ilda i Sanela, kao i njen muž Bata Mirković. Za razliku od prošle godine kada je Gordana zvala Šabanovu familiju, prijatelje i kolege sa estrade, ovog puta se okupila samo uža porodica.

Kuma Zorica Brunclik i Kemiš su stigli među poslednjima, a sveće su upalili i Marina Tadić, Aleksandra Prijović, Saša Matić i Mirko Kodić. Porodica je za mali krug upriličila ručak u jednom restoranu u Lisičjem potoku.

Sa druge strane, u Šabanovom rodnom Šapcu njegova rođena sestra Sarajka sa svojom porodicom i rodbinom obeležila je pomen.


Kako Goca nije u najboljim odnosima sa Šabanovom rodbinom, i nikada ih nije zvala, oni su sami odlučili da ovaj 17.februar obeleže kako oni žele, zajedno, porodično i bez tenzije. Baš onako kako je Šaban voleo. Samo je Sarajkin sin Bećir došao rano uitru u Beograd, u Aleju da ujaku upali sveću i poseti njegov grob. Otišao je pre nego što su Goca i njena deca stigla jer nije želeo da ih sretne. Tada su bili i Hasan Dudić, kao i Šabanov vanbračni sin Robert, jer ni oni nisu bili pozvani. Tužno je sve to, što su tako bliski rođaci, a nisu u kontaktu i izbegavaju se – ispričao nam je izvor iz Šapca.

AUTOR: STAR