Novi učesnik Zadruge
Svet

16 Decembra, 2022 22:00

Javnost ne trepće: Ovako će izgledati Mitrovićev dvorac na Dedinju, jedna prostorija oduševljava FOTO

Dvorac Željka Mitrovića biće najsraskošnija građevina u prestonici 

Ova impozantna građevina nalazi se u eltinom delu beograda, odnosno u Užičkoj ulici na Dedinju, a koliko će ovaj dvorac biti ogroman najbolje svedoče fotografije od kojih zastaje dah. Budući da su na mrežama osvanule fotografije završnog projekta na kojima se vidi kako će velelepna vila izgledati spolja, stiče se utisak da će vlasnik “Pink” imperije Željko Mitrović postati vlasnik i, do sada, neviđenog luksuza, kakav se retko viđa u regionu i u Srbiji.

Pročitajte: Ovo je žena iz senke koju Željko Mitrović bespogovorno sluša – Evo kako se Milica nosi s tim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Naime, kako se navodi na „Globaldesignnews.com“ , čitav tim arhitekta angažovan je na projektovanju njegovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila. Spoj modernih tehnologija učiniće da dom vlasnika TV „Pink“ postane istinsko mesto za uživanje čitave njegove porodice, kao i prelep prizor za posmatrače i prolaznike. Takođe, kako se dalje navodi, za Mitrovića poseban izazov predstavlja da tradiciju uklopi sa modernim imperativima života, te posebnu pažnju iziskuje adaptacija prostora svakodnevnim potrebama.

Pročitajte: Željko Mitrović doneo odluku: Milica se trese od straha! Šta li će još da joj priredi (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Visoki plafoni, prostorije okupane svetlošću, radionica, hala za razne aktivnosti, poput koncerata, studio, fitnes i SPA zona naći će se u novom domu Željka i Milice Mitrović, a posebno iznenađenje, na spratu pored sobe za goste, biće i beauty salon. Osim toga, projekat nosi naziv „Back to the Future“ , što se savršeno uklapa sa konceptom koji imaju Željko i njegov tim stručnih saradnika, a nesumnjivo će ovo biti jedna od najlepših kuća u čitavom reginu, čim se realizuju svi radovi.

Pročitajte: Željko Mitrović ima milione, uspeh, moć, ali ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji – Uložio sam mnogo energije (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images