Teodora Dzehverovic
Svet

23 Oktobra, 2021 10:00

Džehva bila STIPSA pa joj pokrali SVE PARE! Zvala POLICIJU, ali džabe..

Teodora Džehverović i reper Cvija, zajedno su na turneji u Americi, ali za nju je sve baš loše krenulo. Umesto da se napuni parama, ona je opelješena.

Džehva bila stipsa pa je pokrali!

Teodori su lopovi ušli u hotelsku sobu i odneli sav novac koji je ponela sa sobom, sreća pa joj pasoš nisu dirali. Nije želela da plati sef, mislila je da tu uštedi neki dolar, ali to je skupo koštalo. Hotel nije odgovoran za krađu jer pare nisu bile u sefu i neće joj nadoknaditi štetu – kaže za Svet izvor blizak pevačici i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

-Ona je slučaj prijavila policiji, ali nema ništa od toga, rekli su joj da se pozdravi sa tim parama, a suma nije bila mala, nekoliko hiljada dolara. Sreća pa je sa njom menadžerka Sandra, tako da će se snaći. Biće para od turneje, sad idu od grada do grada, turneja je i više nego uspešna, ali je počela malerom. Teodora se jako iznervirala, žao joj je para, ali naučila je lekciju. Uostalom, njoj se upravo ostvaruje životni san da bude u Americi, a i to što se desilo je Amerika, pa zapravo i nema na šta da se žali.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ