Star

11 Septembra, 2020 20:00

Džehva brani ćerku: „Moja Teodora je ispala žrtveno jagnje”

Velika prašina digla se kada je doktor Predrag Kon oštro osudio masovna okupljanja na proslavama u Smederevu i Vrnjačkoj Banji gde je pevala Teodora Džehverović.

Neće više da ćuti!

Iako je danima ćutala i trpela mnoge napade, na nagovor majke Goce pojavila se na jednoj televiziji kako bi objasnila da je samo radila svoj posao i da se mnogo loše oseća zbog svega, jer su mnogi pevači počeli da nastupaju, a samo nju svi napadaju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана

Moja ćerka je ispala žrtveno jagnje u celoj situaciji. I ja se bavim sličnim poslom, radim kao menadžer u jednom restoranu u Pančevu na organizaciji proslava rođendana i mini svadbi. Sve vidim šta se dešava i kakvi su uslovi. Doktor radi svoj posao, Teodora svoj, a očigledno neko treći nije radio svoj kako treba, pa je bilo mnogo više ljudi nego što je dozvoljeno. Krivo mi je što se koplja lome baš na mom detetu, mada sam ja u životu navikla da trpim nepravdu. Razgovarala sam sa njom, ali ona je mlada i sve je to mnogo više pogađa nego mene u ovim godinama. Eto otišla je javno da kaže šta ima, mada nema šta kome da se pravda – objasnila nam je Goca i otkrila zašto još uvek radi u restoranu:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Why always me? (@andjelo7) дана


Godinama sam radila u ovom restoranu u Pančevu, napravila sam pauzu samo dok sam bila u rijalitiju. Pokušavam da se iščupam iz ovog posla, ali gazda mi ne dozvoljava da odem. Molim ga da mi nađe zamenu, jer želim da izađem iz restorana i ozbiljnije da se posvetim šivenju ekskluzivnih haljina – iskrena je Goca koja se mnogo obradovala što je njen nesuđeni zet Anđelo Ranković ponovo postao stanovnik Bele kuće u Šimanovcima.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR