Izjava Gordane Džehverović
Svet

January 11, 2023 22:10

By

Džehva ne krije sreću što će postati baba: Dugo sam ovo čekala VIDEO

Džehva jedva čeka da stigne unuče

Adriana Kadar i Sava Džehverović uskoro postaju roditelji. Brat pevačice Teodore Džehverović i njegova supruga objavili su srećne vesti na Instagramu, a mi smo odmah stupili u kontakt sa Gocom Džehverović, koja uskoro postaje baba, i čestitali joj zbog radosne vesti.

Pročitajte: Ćerka joj zarađuje hiljade i hiljade evra, a mama Džehva se ne stidi posla koji je radila i pre velike popularnosti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели uvekuzpufnu (@uvekuzpufnu)

– Hvala najlepše, hvala. Da i ja postanem baba, dosta je bilo zaj*bancije. Nije bilo lepše od ove, da ti kažem iskreno. Baš sam dugo želela to od Save i dočekala sam – rekla nam je Goca ushićeno, a potom otkrila i kako se osećaju budući roditelji:

– Spremni su, i Andriana je spremna, ona je moja mala matorka, Sava je presrećan, ma svi smo presrećni. Beba stiže u julu. Znali smo mi to i ranije, ali čekali smo neke testove, one prenatalne je radila u Americi, pa smo čekali rezultate.

Gocu je otkrila i da li će je od sada svi zvati “Baba Džehva”, a ona se samo nasmejala i rekla da prihvata sve, samo da uzme svoje unuče u ruke.

Pročitajte: Džehva u problemima – Porodica u svađi zbog nasledstva

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sava & Adriana (@nobasiccouple)

– Samo neka mi ga daju, neka skitaju, neka rade šta god hoće, samo neka mi ga daju i neka se ne sekiraju. Tu sam da ga čuvam 24 sata – rekla je Goca.

Podsetimo, Sava Džehverović danas je oženjen blogerkom Adrianom Kadar, a njihova veza izazvala je brojne spekulacije. Adriana je imala 15 godina kada je započela vezu sa bratom Teodore Džehverović i tadašnjim profesorom.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM