Džibonijeva supruga
Svet

March 13, 2023 19:30

By

Džiboni krio suprugu 20 godina zbog onog što je uradila: Njen potez žestoko osramotio pevača FOTO

Džibonijeva supruga prava je lepotica ali ne voli eksponiranje

Da ljubavne priče koje počnu još u ranoj mladosti mogu da potraju zauvek i da pravoj ljubavi godine ne mogu da naškode, već samo da je učvrste i izrode poštovanje i duboku zahvalnost dokaz je jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, kantautor Zlatan Stipišić Džiboni koji iako važi za miljenika ženske populacije, već više od dve decenije voli samo jednu.

Džibonijeva supruga i pored uspešne karijere svog muža i velike popularnosti izabrala je da se ne eksponira javno, vešto zaobilazi svetla reflektora i retko je viđena u javnosti, pa mnogi verovatno i ne znaju kako Sanja izgleda.

Pročitajte: Džiboni ispričao zbog čega večere sa Zdravkom Čolićem traju danima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Džiboni i Sanja poznaju se još iz detinjstva, dok su bili komšije u Splitu, a na večnu ljubav zakleli su se devedesetih godina. Koliko mu je stalo da sačuva privatnost porodice govori činjenica da ni u sopstvenoj biografiji pod naslovom ‘Tajna veština’ hrvatski muzičar nije otkrio ništa o njihovom venčanju osim da je bilo ‘skromno i diskretno’.

Pročitajte: Otkazan koncert – Džibonijeva bolest sve šokirala

Venčanje je održano u zagrebačkoj Dubravi, a sa Sanjom Džiboni ima troje dece, pastorku Tanju, koja je rođena 1988. godine, i sinove Randa, rođenog 1998. godine, i Lorenca koji je na svet došao 2005. godine. Džiboni ni u intervjuima ne govori često o svojoj supruzi, a u jednom od retkih u kojem je o njoj govorio istakao je da je srećan što je uspeo da je pronađe.

– Mi smo jednostavno ljudi koji su se našli mnogo pre nego što se meni desila popularnost i imamo odnos koji je potpuno netipičan, mnogo zdraviji i, ovako rečeno, iskreniji. Imao sam sreće što sam upoznao takvu ženu – rekao je za “IN” Magazin jednom prilikom.

Pročitajte: Porodica Bobana Rajovića zavijena u crno

Budući da su se upoznali u detinjstvu, jasno je da su u početku bili ‘samo’ prijatelji, a kasnije se rodila ljubav. Džiboni veruje da je to bilo dobro za njihovu vezu.

– Stvorili smo odnos zasnovan na ljubavi i poverenju. Sve što imamo dogodilo nam se iz dugog poznanstva i nikada nismo imali potrebu da lažemo jedno drugo, niti da glumimo – rekao je on ranije u intervjuu te otkrio da je na početku njihove veze, kada je tek započeo karijeru, Džibonijeva supruga bila ta koja ih je izdržavala, što mu je, kako je rekao, smetalo jer je kao muškarac osećao potrebu da doprinese, pa je zato konačno pristao i da svojim kolegama piše pesme kojih se tada stideo, prenosi “Story”.

Pročitajte: Džibonijeva supruga doživela stravičnu nesreću u Splitu

– A ja sam muškarac, Dalmatinac, ako razumete… Nisam mogao pustiti da ne platim neke račune – iskren je bio umetnik za “Slobodnu Dalmaciju”.

Inače, tako je nastala i pesma Dina Dvornika ‘Zašto praviš slona od mene’ koju Džiboni nije hteo da potpiše, pa je ostao bez tantijema kada je pesma postala veliki hit.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Instagram